Ingrediente bagheta umpluta cu ciuperci:
1 baghetă, 200 ml supă de legume, 1 conservă de ciuperci sau 500 g ciuperci proaspete, 1 ceapă mare, 200 g cașcaval, 1 leg. pătrunjel verde, 1 ardei roșu, 1 lg margarină, sare și piper
Tăiem bagheta pe lung și ii scoatem miezul.
Peste miezul de pâine punem supa de legume.
Inăbușim ceapa împreună cu ardeiul și ciupercile în ulei cu puțină apă.
Peste pâinea înmuiată și stoarsă punem ciupercile călite , cașcavalul , pătrunjelul , sare si piper.
Cu amestecul obținut umplem baghetele.
Asezăm pâinea în tavă pe hârtie de copt și o ungem cu puțină margarină.
Punem în cuptor pentru 20 minute până se rumenește.
Se porționează pâinea după ce se răcește puțin.