Mihai Rotaru pregăteşte un nou transfer la Universitatea Craiova! Negocierile sunt în plină desfășurare

Mihai-Rotaru-Universitatea-Craiova-antrenor

foto playsport.ro

Universitatea Craiova a avut o campanie spectaculoasă de transferuri în vara anului trecut. Mutările oltenilor au culminat cu repatrierea lui Alexandru Mitriță. Echipa lui Mihai Rotaru a vrut să-l transfere la acea vreme și pe Jair, de la Petrolul, însă „lupii galbeni” au respins oferta.

Universitatea Craiova ar fi dat o adevărată lovitură dacă ar fi reușit să-l transfere pe Jair. Oltenii au făcut o ofertă de 100.000 de euro pentru fotbalistul Petrolului în vara anului trecut, însă „găzarii” au respins propunerea și au cerut 300.000 de euro. În cele din urmă, mutarea a căzut, informează fanatik.ro.

În actuala stagiune, Jair a strălucit, reușind să marcheze 7 goluri și să ofere 6 pase decisive în 31 de partide. Cifrele înregistrate de mijlocașul brazilian în vârstă de 29 de ani i-au făcut pe olteni să își mențină valabil interesul.

Negocierile dintre Universitatea Craiova și Jair sunt în plină desfășurare, mai ales că mijlocașul central mai are contract cu Petrolul Ploiești doar până la finalul sezonului.

U Cluj a intrat pe fir pentru transferul lui Jair

Universitatea Craiova nu este singura echipă din SuperLiga care dorește să-l transfere pe brazilianul de la Petrolul Ploiești. U Cluj a luat deja legătura cu Jair, însă propunerea alb-negrilor nu se ridică la înălțimea ofertei venite de la Craiova.

Jair le-a transmis celor de la U Cluj că oferta pe care a primit-o din Bănie e cu mult mai avantajoasă pentru mijlocaș decât propunerea venită de la Cluj-Napoca.

U Cluj i-a oferit un salariu de 12.000 de euro lunar lui Jair, potrivit fanatik.ro.

Jair ar urma să facă pasul la Universitatea Craiova, dacă nu va veni o altă ofertă foarte bună dintr-un alt campionat. Echipa lui Mihai Rotaru este în pole-position pentru a obține semnătura brazilianului pe care îl dorește încă din iarna lui 2022.

Jair Tavares Silva a debutat în fotbalul profesionist în țara natală la Ituano. Ulterior, mijlocașul central a fost cedat în Finlanda, la AC Oulu. Tot în țara din Peninsula Scandinavă, Jair a evoluat pentru Ilves și HJK Helsinki înainte de a face pasul în SuperLiga, la Petrolul.

Un jucător important riscă să rateaze derby-ul cu Rapid

Accidentat cu CFR Cluj și out de la națională pentru amicalele cu Irlanda de Nord și Columbia, Nicușor Bancu riscă să rateze derby-ul Universitatea Craiova – Rapid București.

Ivaylo Petev nu îl are încă pe Nicușor Bancu la ședințele de pregătire din Lunca Jiului, iar antrenorul bulgar are emoții mari cu internaționalul român. Căpitanul Universității Craiova s-a operat după ce a acuzat dureri în zona unui neg cu CFR Cluj și riscă să rateaze derby-ul cu Rapid București.

Nicușor Bancu riscă să rateze derby-ul cu Rapid București și întâlnirea cu Oțelul Galați din Cupa României Betano.

Problema cu negul este mult mai complicată decât se credea inițial pentru Nicușor Bancu, care are șanse mici să joace cu Rapid.

Nicușor Bancu nu s-a antrenat cu lotul lui Ivaylo Petev și va mai avea de așteptat până revine în baza de pregătire din Lunca Jiului, scrie fantik.ro.

Exit mobile version