Declarația care îi sperie pe olteni. Planurile de viitor ale finanțatorului Mihai Rotaru

Mihai-Rotaru-Universitatea-Craiova

foto playsport.ro

Mihai Rotaru, acționarul majoritar al Universității Craiova, și-a manifestat de mai mult timp intenția de a se retrage din fotbal.

Gică Craioveanu a făcut o declarație care îi sperie pe olteni, fiind de părere că Mihai Rotaru se va retrage de la Universitatea Craiova la vară.

„Grande” a recunoscut că și-ar fi dorit să rămână la echipă, spunând că avea în plan să se implice mult mai mult, însă primul semnal că urmau să se schimbe lucrurile la Universitatea Craiova a fost îndepărtarea lui Marcel Popescu.

Planurile de viitor ale finanțatorului Mihai Rotaru

Gică Craioveanu a făcut un anunț care îi sperie pe fanii olteni, spunând că Mihai Rotaru se va retrage de la echipă în vară: 

„Eu știu că Mihai vrea să se retragă de vreo doi ani, nu l-am crezut prima dată, dar a chemat autoritățile să facă tot ce e necesar”

„A vrut de anul acesta, dar a mai fost rugat să rămână un an și a acceptat. Eu cred că se va retrage la vară, doar dacă nu vin sponsori. Sunt o grămadă de oameni, da, dar cine vrea să investească?”

„E de înțeles pe undeva, pentru că sunt banii lui. Totuși, Sorin este o legendă a Craiovei, poate singurul care s-a implicat de la început în club alături de Mihai”.

a spus Gică Craioveanu, potrivit fanatik.ro.

Fostul mare atacant a recunoscut că și-ar fi dorit să poată avea o implicare mai mare la Universitatea Craiova, de unde a fost recent îndepărtat.

Chiar dacă multe voci importante din fotbalul românesc au spus că Universitatea Craiova se va bate la titlu în acest sezon, oltenii nu au avut parte de cel mai bun start de sezon.

Craiova a pierdut ultimele două partide din campionat și a ajuns pe locul patru, cu 14 puncte, la patru puncte distanță de liderul FCSB, care are un meci în minus față de majoritatea echipelor din campionat.

Exit mobile version