Dieta cu suc de lămâie. Scapă rapid de kilogramele în plus

dieta-cu-suc-de-lamaie

Lămâia este unul dintre cele mai sănătoase și versatile fructe. Se potrivește atât cu mâncăruri dulci, cât și sărate, are un gust răcoritor și oferă doze mari de vitamina C. Dieta cu suc de lămâie garantează o scădere rapidă în greutate, energie sporită și sănătate mai bună.

Dieta cu suc de lămâie nu spune nimic despre calorii sau raportul de macronutrienți, așa că este greu de spus cât de mult poți pierde în greutate. Rezultatele vor depinde de aportul zilnic de calorii și de nivelul de activitate.

Cum poți scăpa de kilogramele în plus

Ziua 1: Se consumă sucul de la o lămâie cu un pahar cu apă, de trei ori pe zi. Poate fi consumat și în timpul mesei.

Ziua 2: Se consumă sucul de la 2 lămâi cu 500 de ml de apă, de două ori pe zi. Prima dată înainte de micul dejun, pe stomacul gol, iar a doua oară înainte de somn, după cină.

Ziua 3: La fel ca în prima zi

Ziua 4: La fel ca în a doua zi

Ziua 5: Se consumă apă și zeamă de lămâie pe stomacul gol, înainte de micul dejun. Se consumă în această zi legume verzi, turte și pâine pentru întreaga zi. Nu se consumă orez. Seara este recomandată o salată de fructe sau de lămâie, apoi un pahar cu apă și puțină zeamă de lămâie înainte de somn.

Ziua 6: La fel ca în a doua zi

Ziua 7 – Se începe planul din nou, consumându-se aceleași lucruri ca în ziua a 5-a, până în ziua a 12-a, luând descrescător zilele, de la ziua 5 până la ziua 1

Recomandarea generală este să nu slăbești mai mult de una sau două kilograme pe săptămână. Acest lucru poate crește șansele de succes și te poate ajuta să îți păstrați kilogramele.

Exit mobile version