(P) Black Friday 2021, ziua cu cele mai mari reduceri din an

foto forme.fr

Black Friday 2021, ziua cu cele mai mari reduceri din an, se anunță a fi o zi de senzație, datorită experienței acumulate în fiecare an, atat de magazine cât și de cumpărători, dar și datorită diversității magazinelor participante.

Sistem home cinema Bose Lifestyle 650

Nu toată lumea este obsedată să aibă un sistem home entertainment de ultimă generație, dar sunt șanse mari ca, in urma acestui articol sa devii unul dintre acești oameni.

Unul dintre cele mai bune sisteme de divertisment la domiciliu este Bose Lifestyle 650. Acesta oferă sunetul pe care l-ați căutat pentru a face cu adevărat sistemul dvs. home theater să iasă în evidență.

Nu oferă doar un sunet mai bun. Cu Lifestyle 650 veți obține o experiență de sunet surround 5.1 care va face invidioși toți participanții la distracție. Bose este, fără îndoială, una dintre cele mai recunoscute mărci de difuzoare și divertisment pentru acasă de pe piața de astăzi. Sunt inovatori pe piața lor și continuă să rămână în top an de an.

Lifestyle 650 este un pas semnificativ înainte pentru companie în ceea ce privește industria sistemelor de home entertainment. Un exemplu excelent în acest sens este caracteristica de sunet la 360 de grade oferită de sistem. Această capacitate se datorează în mare parte difuzoarelor satelit Omni Jewel disponibile cu un sistem home entertainment 650. Aceasta înseamnă că nu trebuie să aveți difuzoarele îndreptate către ascultători pentru a crea o experiență excelentă de vizionare și ascultare.

Cu ajutorul acestor difuzoare, tu, familia ta și oaspeții tăi veți face parte dintr-un sistem care utilizează puncte focale infinite pentru a vă cufunda complet în filmul, spectacolul sau jocul pe care îl vizionați. O altă caracteristică grozavă de care te vei bucura cu Bose 650 este capacitatea sa de a se conecta și de a se integra cu mai multe servicii de streaming. În plus, este pe deplin compatibil cu cele mai recente și mai bune conexiuni media, care includ livrarea de conținut 4K.

Un utilizator experimentat va configura sistemul în funcție de camera unde este amplasat. Bose 650 Lifestyle se ocupă de totul pentru tine cu funcționalitatea sa specială ADAPTiQ. Acesta vine cu o cască specială folosită în scopuri de calibrare. Utilizatorii plasează căștile peste urechi pentru a asculta sistemul în timp ce se calibrează. Bose 650 va emite o varietate de tonuri de la difuzoare, pentru a determina setările corecte. Vom avea nevoie de doar aproximativ zece minute pentru ca sistemul să optimizeze toate setările de sunet ale difuzoarelor.

Sistemul se compune din o consolă centrală, patru boxe mai mici, o boxă transversală mare și un subwoofer. Consola de control este una premium, acoperită cu sticlă, având un modul puternic de bass fără fir, cele patru boxe satelit compacte care redau sunetul clar și precis și difuzorul central mare. Sistemul home cinema vine cu o funcție nouă numită SoundTouch, care poate reda radio de pe internet, muzică din aplicațiile Spotify sau Amazon Music și orice biblioteci de muzică personale.

Noile boxe satelit se numesc Omnijewel cu un design nou, fiind mult mai compacte și redând aceeași calitate a sunetului ca până acum. Boxele au o carcasă din aluminiu șlefuită, fiecare având câte două incinte acustice orientate în sens opus una față de cealaltă. Poziția acestor incinte acustice face ca boxele să poată reda un sunet omnidirectional, dispersat la 360 de grade și o experiență home cinema profundă.

Bass-ul oferit de aceste boxe au o performanță răsunătoare când vine vorba de filme și muzică. Toate acestea sunt realizate de niște boxe de dimensiuni reduse cu un modul de bass wireless acoperit din sticlă. Folosind tehnologia QuietPort, driver-ul audio oferă o performanță uluitoare pentru dimensiunile sale. Dacă sunteți în căutarea unui sistem de divertisment care să vă transmită muzica în flux de la servicii precum Spotify, Amazon sau Google, atunci aveți noroc. Bose Lifestyle 650 acceptă conectivitate NFC. Cu această funcție, puteți transmite în flux listele de redare audio preferate de pe tabletă sau smartphone. În plus, vă va permite să controlați volumul și alte setări direct de pe dispozitivul dvs. mobil. Bose Lifestyle 650 este, de asemenea, compatibil cu Alexa. Asta înseamnă că îi poți spune să redea muzică de la serviciul tău de streaming preferat și o va face.

Principalele avantaje oferite de acest sistem:

Bose LifeStyle 650 îmbină perfect claritatea sunetului, deisgn-ul modern și plăcut, conectivitatea prin Bluetooth și Wi-fi și funcția de redare a sunetului prin boxe fără fir. Pentru cei care au un buget mai ridicat pentru un astfel de sistem este alegerea perfectă. Acum aveți ocazia să îl achiziționați la un preț special din magazinul Novamag.ro.

Bucurați-vă de cumpărături!

Exit mobile version