(P) Black Friday se apropie. Pregătește-te!

Black Friday

Fenomenul Black Friday, sau pe românește Vinerea Neagră a Prețurilor, sau Vinerea Reducerilor, a ajuns în România de câțiva ani și a devenit rapid extrem de popular, pentru că foarte multe magazine și retaileri au oferit și vor oferi și în 2021 reduceri importante în această zi.

12 Noiembrie 2021 este ziua pe care ar trebui să o marcați în calendar dacă sunteți interesați de cele mai interesante oferte de Black Friday.

Pentru că alegerea unui televizor presupune o investiție și necesită documentare și timp, îți luăm de pe umeri grija căutării unui magazin de încredere care să-ți ofere serviciile calitative de care ai nevoie.

Cuvântul OLED este prezent acum în cele mai importante prezentări de televizoare, laptop-uri sau telefoane. OLED este acronimul de la Organic Light Emiting Diodes – „Diodă emițătoare de lumină organică” și se referă la panoul care este utilizat în interiorul unui dispozitiv cu display OLED. Acest panou este cel care face televizoarele OLED să iasă în evidență în comparație cu alte tipuri de tehnologii TV de pe piață, LED (diodă emițătoare de lumină), LCD (afișaj cu cristale lichide) sau QLED (punct cuantic).

Panel-urile OLED își emit propria lumină datorită curentului electric ce îl tranzitează, în timp ce celulele unui display LCD – LED necesită o sursă de lumină externă, precum un reflector gigant în spatele cristalelor. Această iluminare (cold-cathode fluorescent light sau CCFL) este uniformă pe întreg spatele ecranului.

Soluția OLED este mai bună întrucât iluminarea pixelilor se face individual, în funcție de nivelul de brightness cerut de către fiecare imagine, zonă, pixel în parte.

Diferența dintre ecranele de tip OLED față de cele LCD/LED

Diferența dintre ecranele de tip OLED față de cele LCD/LED este faptul că un display OLED nu are în spate un panel emițător de lumină care „aprinde” fiecare pixel, ci fiecare pixel își generează propria lumină individual. Un ecran OLED genereză un negru remarcabil într-o imagine care combinate cu intensitatea albului reușește să pună pe sticlă un contrast aproape infinit.

Televizoarele OLED oferă o calitate mai bună a imaginii (negru mai negru și alb mai strălucitor), timpi de răspuns mai rapizi și consum redus de energie. Timpii de răspuns super rapizi sunt o veste bună mai ales pentru gameri. Gamerii înrăiți pot beneficia la maximum de un display responsive, cu un lag imposibil de mic și un refresh de 0,001 milisecunde, care este cu 1000 de ori mai mic decât cel mai rapid standard-backlight panel televizor LED.

Magazinul online Novamag.ro are în oferta Black Friday prețuri competitive la televizoarele LG OLED, iar la unele modele va oferi CADOURI surpriză. Urmărește pagina de Facebook NovaMag pentru a fi la curent cu ofertele de Black Friday!

Exit mobile version