(P) Black Friday 2021. Noutăți, oferte și promoții

Black Friday 2021: foto elespanol.com

Black Friday 2021 este un eveniment așteptat de toți consumatorii dornici de a profita de reduceri pentru a-și achiziționa fel de fel de produse și servicii. Magazinul online NovaMag.ro a dat startul ediției din acest an a Black Friday, azi, 12 noiembrie 2021.

Zilele acestea petrecem majoritatea timpului acasă cu cei dragi. Pentru ca acesta să fie cât mai plăcut, putem asculta muzică, putem citi o carte sau putem viziona un film.

În portofoliul site-ului Novamag.ro se găsesc oferte la televizoare, sisteme home cinema, boxe bluetooth și wi-fi, sisteme audio profesionale marca Bose. Pentru cei ce iubesc lecturile, ebook-urile KOBO comercializate de Novamag.ro sunt soluția potrivită. Un mare avantaj pentru care merită achiziționat un ebook reader este ușurința cu care pot fi descărcate cărțile în format electronic, iar pe perioada campaniei de Black Friday clienții vor primi huse cadou la unele modele.

Anul acesta produsele vedetă sunt televizoarele și laptop-urile

În cadrul campaniei Black Friday din acest an, am pus la dispoziţia clienţilor Novamag.ro o gamă variată de produse IT, electronice și electrocasnice: televizoare smart 4K, laptop-uri Asus si HP, periferice Asus, Logitech, Dell și Microsoft, boxe portabile și soundbar-uri Bose, routere wireless, aparate de aer condiționat LG si SAMSUNG, produse de îngrijire personală cât și produse din alte categorii, alături de cadourile și surprizele plăcute pe care le-am pregătit.

Anul acesta produsele vedetă sunt televizoarele și laptop-urile. Avem o selecție de televizoare OLED LG la care oferim bonus câte un soundbar LG.

La laptop-urile de gaming Asus se oferă cadou un rucsac de gaming. Pentru utilizatorii de laptop-uri care au nevoie de portabilitate și performanță oferim prețuri speciale la laptop-urile Asus din gama Zenbook.

Spor la cumpărături!

Exit mobile version