Aglomerație pe Valea Prahovei, după ce DN1 a fost închis! Se circulă pe rute alternative

DN1

foto gandul.ro

Mare atenţie dacă vă pregătiţi să plecaţi pe Valea Prahovei zilele acestea sau dacă vreţi să mergeți de la București către Brașov.

Traficul pe Drumul Naţional 1 este închis, astăzi şi mâine, în zona localității Câmpina, din cauza unor lucrări de demolare a unui pasaj de cale ferată.

Centrul Infotrafic anunţă că circulaţia rutieră va fi deviată, între Ploieşti şi Braşov, în funcţie de categoria de greutate din care face parte vehiculul, scrie antena3 CNN.

Aglomerație pe Valea Prahovei

Astfel, dacă aveţi un autovehicul cu masa mai mică de 3 tone şi jumătate şi vă îndreptaţi dinspre Bucureşti spre Braşov, veţi fi redirecţionat prin Băneşti şi Cornu.

În cazul microbuzelor, autocarelor şi camioanelor, care au masa mai mare de 3 tone şi jumătate, există două rute alternative:

Șoferii trebuie să știe însă că, în localitatea Câmpina, traficul se desfășoară cu dificultate la această oră, din cauza numărului mare de autovehicule care traversează orașul.

Etape ale intervenției pentru 19 spre 20 martie:

Structura podului prezenta risc de prăbușire

Potrivit CFR Infrastructură, structura podului prezenta risc de prăbușire din cauza deplasării spre amonte a banchetei cuzineților de pe pila 5 ca urmare a rotirii bazei (fundației) acesteia.

Prin deplasare au fost antrenate tablierele V și VI, ceea ce a dus la deformarea aparatelor de reazem, ruperea elementelor de ghidare, fisuri și crăpături în cuzineți.

Exit mobile version