Universitatea Craiova vrea să transfere un jucător ce a impresionat la Sepsi

universitatea-craiova

foto prosport.ro

Bogdan Mitrea este la un pas de un transfer la Universitatea Craiova. Căpitanul celor de la Sepsi este în ultimul an de contract cu formația din Covasna. Bogdan Mitrea a jucat 6 luni și la FCSB acum 5 ani.

Universitatea Craiova vrea să se întărească în zona fundașilor centrali, acolo unde a fost adus vara asta doar Raul Silva. Jucătorul pe care au pus ochii conducătorii olteni este Bogdan Mitrea, căpitanul celor de la Sepsi. Transferul are șanse mari să se realizeze până la finalul acestei perioade de mercato din SuperLiga.

Oltenii au făcut ofertă celor de la Sepsi

Mirel Rădoi, a schimbat sistemul de joc la echipă. Preferă să joace cu 3 fundași centrali, iar din punct de vedere numeric are probleme.

Mihai Rotaru și colaboratorii săi au anunțat în ultimele zile că mai vor să aducă un fundaș central și un vârf de atac.

Bogdan Mitrea a intrat în ultimul an de angajament cu formația lui Cristiano Bergodi.

Universitatea Craiova a făcut deja o ofertă pentru Bogdan Mitrea, dar primul răspuns al celor de la Sepsi a fost un refuz. Cu toate acestea sunt șanse foarte mari ca transferul să se facă în ciuda opoziției clubului covăsnean.

Bogdan Mitrea are o clauză de reziliere cu Sepsi în valoare de 250.000 de euro. Dacă în cele din urmă cei din Sf. Gheorghe nu vor accepta oferta Universității, oltenii sunt deciși să activeze clauza și să-l aducă pe Mitrea în Bănie. Cu atât mai mult cu cât jucătorul ar agrea această mutare în SuperLiga, potrivit fanatik.ro.

Exit mobile version