Universitatea Craiova – KF Laci. U Craiova va avea o misiune dificilă pe teren propriu

conference

foto: realitateasportiva.net

Universitatea Craiova o întâlneşte astăzi, de la ora 21.30, pe stadionul „Ion Oblemenco“ pe FK Laci, în manşa a doua a turului doi preliminar al Conference League.

U Craiova va avea o misiune dificilă pe teren propriu cu albanezii de la KF Laci, după ce, în primul tur, au suferit un eșec. deși au creat mai multe ocazii de a marca, oltenii au pierdut partida din deplasare cu scorul de 0-1, după golul înscris de Zarubica în minutul 35.

Alexandru Cîmpanu este apt de joc, iar Reghecampf ar putea apela la serviciile sale

Alexandru Cîmpanu, Andrei Ivan și Antoine Conte au acuzat probleme medicale după partida cu FCSB. Din fericire pentru Craiova, staff-ul medical l-a recuperat pe Cîmpanu, titular cert pe vremea lui Marinos Ouzounidis.

Alexanru Cîmpanu a avut dureri în zona umărului și a coastelor după un duel cu Octavian Popescu. Durerile au mai scăzut în intensitate, iar Laurențiu Reghecampf ar putea apela la serviciile jucătorului sosit de la FC Botoșani.

Din păcate, Andrei Ivan și Antoine Conte nu vor putea juca pentru Universitatea Craiova.

Ivan și Conte vor merge în Serbia pentru a se trata la vraciul Marijana Kovacevic, iar revenirile lor pe teren se preconizează a fi la sfârșitul lunii august – începutul lui septembrie.

„La ultimul meci s-au accidentat doi jucători importanţi şi vor absenta în următoarea lună, cel mai probabil vor reveni pe teren în luna septembrie”,

a spus Laurențiu Reghecampf.

Albanezii s-au plâns de căldură

Delegaţia albaneză a venit în România cu speranţa că diferenţa din tur va fi decisivă pentru calificarea în turul 3 preliminar al Conference League.

Sunt mulţumiţi că pe stadion nu vor fi suporteri ai Universităţii, dar s-au plâns de căldură.

Chiar dacă temperaturile sunt ridicate şi în Albania, oaspeţii susţin că acolo nu este resimţit un disconfort termic aşa cum este la Craiova.

Din cauza caniculei, înaintea partidei, oltenii au încercat să protejeze gazonul prin întinderea unor plasa între cele două tribune.

Exit mobile version