Simona Halep și Darren Cahill s-au despărțit pentru a doua oară

Darren-Cahill-Simona-Halep

foto prosport.ro

Darren Cahill nu mai este antrenorul Simonei Halep. Cea mai bună jucătoare de tenis din România a făcut anunțul care a luat prin surprindere pe toată lumea.

Aflată în luna de miere, după ce s-a căsătorit cu Toni Iuruc, „Simo” a transmis că a încetat colaborarea cu cel care a ajutat-o să scrie istorie.

După șase ani de muncă împreună în circuitul WTA, cei doi o vor lua pe drumuri diferite.

„După şase ani minunaţi în care am lucrat împreună, eu şi Darren Cahill am decis că este timpul să încheiem relaţia noastră de colaborare. Mulţumesc pentru tot, pentru că m-ai făcut o jucătoare de tenis mai bună şi o persoană mai bună”

a scris Simona Halep pe contul personal de Facebook.

Simona Halep și Darren Cahill, echipa perfectă

Simona Halep și Darren Cahill au început colaborarea în 2015, cei doi ajungând să lucreze inițial împreună datorită programului Adidas pentru dezvoltarea tinerilor jucători.

Halep și Cahill au lucrat în perioada 2015-2018, iar Simona a reușit să câștige turneul de la Roland Garros (2018) și să ajungă pe locul 1 în ierarhia WTA.

Darren Cahill este un nume foarte important în circuitul mondial al tenisului profesionist. El a obținut performanțe uriașe și cu alți jucători de top.

L-a ajutat pe Lleyton Hewitt să devină cel mai tânăr jucător din istorie care devine lider ATP. Mai mult, cu Darren în echipă, Andre Agassi a ajuns cel mai în vârstă jucător care ajunge pe primul loc în clasamentul mondial.

Exit mobile version