Simona Halep scapă de suspendare?!

Simona-Halep

foto gds.ro

Simona Halep scapă de suspendare?! Anunţul aşteptat de toată lumea. Mutarea care poate însemna totul. Presa străină vine cu o ipoteză de ultimă oră în cazul celei mai bune jucătoare de tenis din România, informează sportbull.ro.

Simona Halep este suspendată temporar după ce a fost depistată pozitiv la controlul antidoping de la US Open.

Simona Halep scapă de suspendare?

În aşteptarea procesului de la Londra, presa internațională vine cu o ipoteză incendiară în cazul Simonei Halep. Totul după decizia neașteptată luată de către Patrick Mouratoglu. Tehnicianul francez a început o colaborare cu danezul Holger Rune în momentul când Halep a fost suspendată.

Acum, antrenorul a decis să renunțe să-l mai pregătească pe Rune. Presa internațională scrie despre faptul că această decizie ar putea fi un semn al revenirii Simonei Halep în circuitul WTA.

„Decizia lui Mourtoglu de a sfârși parteneriatul cu Holger Rune a generat speculații în privința revenirii Simonei Halep în circuitul WTA. Simona, care a început să lucreze cu Mouratoglu cu puțin timp înainte de suspendare, a fost suspendată provizoriu după ce a fost testată pozitiv cu roxadustat, o substanță interzisă, la US Open 2022”,

conform tennisuptodate.com.

În octombrie 2022, după ce a participat la US Ope 2022, Simona Halep a fost depistată pozitiv cu roxadustat. Acum, aşteaptă să fie judecată de către tribunalul independent de la Londra. Dacă decizia nu va fi pe placul româncei, aceasta o poata ataca imediat la TAS.

În cazul în care aceasta va fi găsită vinovată, riscă o pedeapsă între 2 şi 4 ani. Asta ar însemna practic finalul carierei pentru cea mai bună jucătoare de tenis din România.

Simona este sigură că va scăpa de suspendare

Simona Halep a spus încă de la începutul scandalului de dopaj că nu a ingierat roxadustat, o substanță interzisă, cu propria știință. Jucătoarea de tenis este încrezătoare că Tribunalul Independent Sport Resolutions îi va da dreptate și a început să se pregătească pentru revenire.

Este important de precizat că sportiva din Constanța nu se află nici în acest moment pe lista Federației Internaționale de Tenis (ITF) a persoanelor aflate în stare de suspendare sau suspendare provizorie.

Halep a fost înștiințată încă de pe 7 octombrie 2022 că a picat ambele teste anti-doping efectuate la US Open. Multe dintre persoanele care se uită pe acest site pot crede că jucătoarea de tenis a scăpat de interdicție, dar explicația este alta.

Exit mobile version