Simona Halep joacă sâmbătă pentru un loc în finală la Toronto. La ce oră este programat meciul

Halep-Pegula-Toronto

foto sportskeeda.com

Simona Halep o va întâlni în această seară pe americanca Jessica Pegula, în semifinalele turneului WTA 1000 de la Toronto. Meciul este primul de pe terenul central, de la ora 20.00.

Aflată la cea mai înaltă clasare a carierei, sportiva din New York așteaptă să își măsoare forțele în premieră cu una dintre cele mai bune jucătoare ale circuitului în ultimul deceniu.

Simona Halep și Jessica Pegula ar fi trebuit să se dueleze anul trecut la Cincinnati, dar Halep s-a retras din turneu înaintea meciului. 

Cine e Jessica Pegula, adversara Simonei Halep

Sportiva din SUA a câștigat din tenis 4 milioane de dolari până acum, o sumă mult mai mică decât au câștigat nume uriașe precum Roger Federer, Rafael Nadal, Novak Djokovic sau Serena Williams. 

Tatăl ei însă, Teddy Pegula, este un miliardar american a cărui avere este estimată la 3,6 miliarde de dolari. În 2014, omul de afaceri a cumpărat echipa de fotbal american Buffalo Bills, învingându-i atunci la licitație pe Donald Trump și Bon Jovi.

Deși are 28 de ani, americanca traversează abia acum cea mai perioadă a carierei sale. Locul 7 WTA pe care îl ocupă în acest moment reprezintă cea mai bună clasare a lui Pegula.

Exit mobile version