Simona Halep joacă miercuri, în optimi la Washington. De la ce oră este programat meciul

washington-2022-simona-halep

foto jurnalul.ro

Simona Halep, locul 16 WTA. şi cap de serie numărul 3, va juca, miercuri, în optimile turneului de la Washington. Halep va juca împotriva rusoaicei Anna Kalinskaia, numărul 71 mondial, în al doilea meci de pe terenul central, partida urmând să înceapă în jurul orei 22.00.

Simona Halep, singura reprezentantă a României pe tabloul principal de la Washington, a trecut în primul tur de Cristina Bucșa (24 de ani, 123 WTA), o reprezentantă a Spaniei născută la Chișinău, scor 6-3, 7-5. Dubla campioană de Grand Slam pornește cu prima șansă și în optimile de finală.

Anna nu are nicio performanță notabilă în carieră. A fost o junioare promițătoare, pe podiumul mondial, dar nu a confirmat la profesioniști. Cea mai bună poziție din carieră este 70, nu a cucerit niciun titlu WTA, iar în turneele de Grand Slam nu a depășit niciodată turul secund.

Halep și Kalinskaya nu s-au întâlnit niciodată în carieră. Câștigătoarea acestui duel va juca mai departe cu învintătoarea dintre Lin Zhu (97 WTA) și Kaia Kanepi (37 WTA).

Exit mobile version