Simona Halep – Iga Swiatek, vineri în semifinale la Indian Wells

iga-swiatek-simona-halep

foto dnaindia.com

Simona Halep (locul 26 WTA) și Iga Swiatek (4 WTA) se vor întâlni sâmbătă dimineața, nu înainte de ora 03:00, în semifinalele de la Indian Wells.

În sferturi, Simona Halep a obținut o victorie entuziasmantă: 6-1, 6-1 cu Petra Martic. În următorul meci o va avea ca adversară de Iga Swiatek, jucătoarea în cea mai bună formă din circuitul WTA.

„A fost un mexi excelent, simt că am jucat cel mai bun tenis de până acum în acest an și mă simt foarte fericită, fiindcă știam că va fi un meci greu contra ei. În 2018 a fost un meci mult mai lung și mult mai dificil, dar azi m-am simțit excelent. Am fost într-o misiune, m-am concentrat exact la ce am de făcut și am făcut-o destul de bine”,

a declarat Simona Halep.

În semifinale, Halep va avea o misiune complicată. O va întâlni pe poloneza Iga Swiatek, numărul 4 mondial. În vârstă de 20 de ani, Swiatek a trecut în sferturi de Madison Keys, scor 6-1, 6-0.

Ce au scris polonezii despre Simona Halep

Înaintea confruntării dintre Simona Haleop și Iga Swiatek, jurnaliștii polonezi au scris la superlativ despre sportiva noastră și au catalogat parcursul aproape perfect de la această ediție drept o adevărată „furtună”.

„Simona Halep va fi rivala Igăi Swiatek în semifinalele de la Indian Wells. Constănțeanca de 30 de ani a ajuns pentru a 4-a oară în careul de ași la acest turneu. În 2015 a triumfat, iar în 2014 și 2018 a ajuns până în semifinale.

La actuala ediție, ocupanta locului 26 în clasamentul mondial, al cărei lider a fost în trecut, a fost ca o furtună: a pierdut un singur set (cu rusoaica Alexandrova, în primul meci), iar în sferturile de finală a avut nevoie de numai 55 de minute pentru a trece de croata Petra Martic.”,

au scris jurnaliștii de la Eurosport.pl.
Exit mobile version