Simona Halep – Elena Rybakina, în semifinalele turneului de la Wimbledon. La ce oră este programat meciul

simona-halep-elena-rybakina

foto hotnews.ro

Simona Halep (18 WTA) o va întâlni pe Elena Rybakina (23 WTA) în semifinalele turneului de Grand Slam de la Wimbledon.

Meciul a fost programat de organizatori joi, al doilea al zilei pe Terenul Central, astfel că va începe în jurul orei României 17:30. De la 15:30 se joacă prima semifinală de pe tabloul feminin, dintre Tatjana Maria și Ons Jabeur.

Simona Halep are un parcurs remarcabil la Wimbledon, fără set cedat. Până în semifinale, românca le-a eliminat pe Karolina Muchova, 6-3, 6-2, Kirsten Flipkens, 7-5, 6-4, Magdalena Frech, 6-4, 6-1, Paula Badosa, 6-1, 6-2, și Amanda Anisimova, 6-2, 6-4.

Simona Halep se așteaptă la un meci dificil cu Elena Rybakina

Chiar dacă a învins-o de două ori pe Rybakina, Simona Halep a declarat că va avea parte de un meci dificil în semifinalele de la Wimbledon.

„Ei bine, știu că servește foarte bine, mă aștept la asta. Voi încerca să returnez primul ei serviciu, să o pun în teren. Știu că este o jucătoare care are un serviciu puternic. Am jucat împotriva ei de câteva ori”

„Sunt sigură că are multă încredere în ea, fiind acum în semifinale aici, la Wimbledon. Dar este un nou meci, o nouă provocare. Sunt pregătită pentru el și voi încerca să dau totul pentru a-mi fructifica șansa”

a spus, într-o conferință de presă, Simona Halep.
Exit mobile version