Simona Halep – Anett Kontaveit este finala din acest an de la Transylvania Open

Simona-Halep-Anett-Kontaveit

Foto: Profimedia

Simona Halep – Anett Kontaveit este finala din acest an de la Transylvania Open. Meciul va începe la ora 17.30 și va fi a patra partidă dintre cele două jucătoare. Simona conduce la meciurile directe cu 3-0.

Miza cea mare este pentru Anett Kontaveit. În cazul în care va câștiga finala de la Cluj, tenismena din Estonia va merge la Turneul Campioanelor din Mexic.

„Nu voi avea un meci ușor cu Kontaveit, a jucat foarte bine până acum, este încrezătoare. Este doar un meci în plus, vreau să fiu concentrată până la final. Îmi pare rău că fanii nu sunt aici, cred că atmosfera ar fi fost de un milion de ori mai frumoasă. Sper ca oamenii să-mi transmită energie de acasă, cea mai dulce victorie ar fi aici, acasă”,

a declarat Simona Halep.

Anett Kontaveit e în mare formă

Anett Kontaveit traversează și ea o formă de invidiat. Vine după trofeul cucerit la Moscova. Jucătoarea din Estonia e antrentă de rusul Dmitry Tursunov, fost #20 ATP.

„Am petrecut o săptămână frumoasă la Cluj, am jucat bine și mă bucur că m-am calificat în finală. Nu am avut meciuri ușoare, sunt foarte motivată și iau fiecare meci în parte. Am venit aici cu un singur obiectiv în minte: să obțin calificarea la Turneul Campioanelor.

Sunt foarte fericită că în finală voi lupta și pentru acest lucru, nu doar pentru trofeu. Simona Halep este o jucătoare incredibilă, am pierdut împotriva ei de câteva ori, dar acum mă simt foarte bine pe teren. Sunt pregătită pentru duelul cu ea”,

a declarat Anett Kontaveit.

Din cauza sistemului de calcul implementat de WTA, în cursa pentru Turneul Campioanelor contând punctele de la turneele de Grand Slam, de la cele 6 competiții de 1.000 de puncte și cele mai bune alte 6 rezultate ale anului, jucătoarea din Estonia poate recupera deficitul doar dacă ridică trofeul la Cluj-Napoca.

Exit mobile version