Dezvăluiri de ultimă oră în cazul Simonei Halep

Simona-Halep

foto tennis-infinity.com

Dezvăluiri de ultimă oră în cazul Simonei Halep! S-a aflat ce i se pregăteşte româncei. Este vorba despre o anchetă de amploare realizată de către jurnaliştii germani.

Simona Halep este suspendată temporar după ce a fost depistată pozitiv la controlul antidoping de la US Open.

Dezvăluiri de ultimă oră în cazul Simonei Halep

Simona Halep și Kamil Majchrzak az fost suspendaţi temporar după ce au picat testele anti-doping. Niciunul dintre cazuri nu a fost încă elucidat. Detaliile aflate de nemți sunt extrem de interesante, conform Frankfurter Allgemeine.

Nemții au găsit o asemănare izbitoare între Halep și Kamil Majchrzak. Ambii spun că s-au contaminat. Iga Swiatek a lucrat cu același preparator fizic care îi procura medicamentația lui Kamil Majchrzak.

„Cercetare pe termen lung: încă nu există o soluție pentru cazurile Halep/Majchrzak. Polonezul a fos testat pozitiv de patru ori, cu substanțe care sunt interzise oamenilor. O substanță a fost catalogată ca fiind dopaj genetic. El încearcă să explice că s-a contaminat. La fel și Simona Halep, care încearcă să demonstreze acest lucru în culise”

„Un specialist în dublu a spus că antrenorul de fitness al lui Majchrzak controla tot ce lua: ‘În caz contrar, probabil că și eu aș fi fost deja testat pozitiv’. Iga Swiatek a lucrat cu același preparator fizic până în 2020. Ea își verifica singură pastilele, iar motivul despărțirii dintre Swiatek și colaboratul ei ar fi altul”,

spun jurnaliştii germani.

Primul verdict în cazul Simona Halep va fi pronunțat de Tribunalul Sport Resolutions de la Londra, după 30 aprilie! Se prefigurează o decizie dură, dar Halep va avea dreptul să o conteste la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS). Şansele ca TAS să reducă pedeapsa sunt foarte mari.

Varvara Lepchenko a primit o suspendare de patru ani, după ce a fost acuzată de dopaj de Agenția Internațională pentru Integritatea Tenisului (ITIA). TAS a redus interdicția cu 27 de luni.

Americanca a demonstrat că s-a contaminat cu modafinil. Acum se pregătește să revină pe teren. De asemenea, Maria Șarapova a primit inițial o suspendare de 2 ani pentru că ar fi folosit meldonium, dar TAS i-a redus pedeapsa la doar 15 luni.

Exit mobile version