Ce mesaj a postat Simona Halep după eliminarea de la Wimbledon 2022

Simona-Halep-mesaj

foto eurosport.ro

Simona Halep s-a oprit în semifinale la Wimbledon 2022, fază a competiției în care a fost eliminată de Elena Rybakina (6-3, 6-3). După ce a reușit un parcurs mult mai bun decât la Roland Garros (atunci a pierdut în turul al doilea), Simona a postat un mesaj pe rețelele sociale.

Performanța din acest an de la Wimbledon este cea mai bună într-un turneu de Grand Slam pentru Simona Halep de la semifinala din 2020 de la Australian Open.

După acest turneu, Simona a postat un mesaj pe contul său de Twitter. Dubla câștigătoare de Grand Slam a felicitat-o pe Rybakina și le-a mulțumit celor din echipa sa, dar și susținătorilor săi.

„​Sunt recunoscătoare pentru modul în care mi-am îmbunătățit jocul după Roland Garros. Am devenit mai puternică și am reușit să afișez un tenis mai bun. Am încredere în acest proces

Felicitări Elena Rybakina, ai fost prea puternică pentru mine.

Mulțumesc tuturor celor care m-au încurajat și susținut, m-ați împins până la capăt să dau tot ce am mai bun.

Și un mare mulțumesc echipei mele extraordinare: Patrick Mouratoglou, Teo Cercel, Arnaud Restifo, Candice Gohier, Nina Wennerstrom. Sunt atât de recunoscătoare că vă am alături de mine.

Știu că mă aflu pe calea cea bună. Ne vedem anul viitor, Wimbledon”

Simona Halep, pe Instagram.

Pentru trofeul de la Wimbledon, Elena Rybakina se va duela cu tunisianca Ons Jabeur. Cele două s-au mai întâlnit de trei ori, iar sportiva din Tunisia conduce cu 2-1. Aceasta va fi prima finală de Grand Slam pentru ambele jucătoare.

Exit mobile version