Schimbarea radicală produsă de Eugen Neagoe la Universitatea Craiova

Eugen-Neagoe-Universitatea

foto prosport.ro

Eugen Neagoe a produs o schimbare radicală la Universitatea Craiova. „Geană” a întinerit lotul oltenilor și a scos din calcule mai mulți veterani din prima parte a sezonului.

Universitatea Craiova atacă podiumul din SuperLiga cu forțe proaspete, Eugen Neagoe întinerind considerabil lotul alb-albaștrilor. Tehnicianul oltenilor a mers pe mâna „perlelor” formației din Bănie și i-a folosit destul de rar pe veteranii oltenilor.

Schimbarea radicală produsă de Eugen Neagoe la Universitatea Craiova

Întinerirea titularilor Universității Craiova a început chiar de la postul de portar ocupat în prezent de Laurențiu Popescu, 25 de ani, după plecarea lui Giedrius Arlauskis. Acesta a devenit eroul dintre buturile alb-albaștrilor după paradele de excepție din derby-urile cu CFR Cluj și FCSB.

Eugen Neagoe a produs schimbări și în apărare în pauza competițională din iarnă. Universitatea Craiova s-a întârit cu Gjoko Zajkov, Juraj Badelj și Basilio Ndong. Cei trei s-au impus în primul „11” al alb-albaștrilor, iar tânărul fundaș croat le-a atras atenția rapid oficialilor formației din Bănie.

Antrenorul oltenilor a surprins și prin titularizarea lui David Sala în confruntările cu FC Voluntari și FC Argeș. Tânărul mijlocaș de doar 18 ani a debutat la Universitatea Craiova sub comanda lui Laurențiu Reghecampf, însă Eugen Neagoe l-a folosit încă din primul minut în doua partide din campionat, atunci când oltenii aveau absențe mari în linia din mijloc.

Un alt jucător eligibil regulii U21 apărut în formula de start a Universității Craiova în această iarnă este Alexandru Ișfan. Internaționalul român de tineret a fost transferat de la FC Argeș în schimbul a încasa 650.000 de euro şi 25% dintr-un viitor transfer, potrivit fanatik.ro.

Juraj Badelj a debutat pentru Universitatea Craiova pe stadionul „Ion Oblemenco” împotriva FC Argeș, iar stoperul s-a aflat printre remarcații lui Sorin Cârțu.

Din păcate pentru Universitatea Craiova, Juraj Badelj a mai bifat doar 15 minute în confruntarea cu Petrolul Ploiești. Acesta a suferit o leziune musculară și nu a putut fi recuperat la timp pentru începutul play-off-ului.

Exit mobile version