Reacția lui Sorin Cârțu, după ce Adrian Mititelu jr l-a jignit pe Gică Craioveanu

Sorin-Cartu

foto prosport.ro

Sorin Cârțu i-a răspuns lui Adrian Mititelu jr., după ce patronul celor de la FCU Craiova 1948 a lansat un mesaj dur la adresa lui Gică Craioveanu, cel care a dat lovitura de start a partidei de duminică, cu FCU Craiova 1948, scor 2-0.

Gică Craioveanu a venit special din Spania, pentru a oferi lovitura de start în derby-ul Olteniei, disputat chiar în ziua în care fostul fotbalist a împlinit vârsta de 54 de ani.

Patronul nou-promovatei l-a luat în vizor pe „Grande”, despre care a spus că, deși împlinește 54 de ani, l-ar fi încadrat la o vârstă cuprinsă între 65-70 de ani, din cauza consumului de alcool.

„La mulţi ani, Gică Craioveanu! Am văzut că a dat lovitura de începere şi că a împlinit 54 de ani, spre surprinderea mea. După aspectul fizic îl încadram undeva între 65 şi 70 de ani. Alcoolul dăuneaza grav sănătaţii, dar şi aspectului fizic, se pare”

a scris Adrian Mititelu Jr., pe Facebook.

La scurt timp după acest derapaj al lui Mititelu jr., Sorin Cârțu a intervenit și i-a răspuns conducătorului celor de la FCU Craiova 1948.

Sorin Cârțu consideră că opinia lui Mititelu jr. este cea a unui om frustrat, din cauza rezultatului înregistrat.

Sorin Cârțu l-a „taxat” pe conducătorul rivalei

Sorin Cârțu l-a „taxat” pe conducătorul rivalei și a mărturisit că nu a înțeles atacul acestuia la adresa lui Gică Craioveanu.

”Este opinia unui om rănit, care a avut așteptări, la fel ca în meciul tur. Nu mi-a plăcut atacul acela. De ce i-a urat la mulți ani lui Craioveanu, dacă l-ai atacat după? Ce treabă ai tu cu el? Și-a adus contribuția la palmaresul Craiovei, titlul de golgheter”,

a declarat Sorin Cârțu.
Exit mobile version