Primul nume de pe lista de transferuri a lui Gigi Becali! Cine e atacantul dorit de FCSB

Gigi-Becali-transfer

foto gsp.ro

Gigi Becali vrea să arunce cu banii pe transferuri dacă FCSB ia campionatul în acest sezon. Patronul vicecampioanei e mai aproape ca niciodată să câștige titlul în SuperLiga.

Patronul FCSB-ului a anunțat că vrea să facă transferuri de Liga Campionilor dacă echipa sa va termina sezonul pe locul 1.

În cazul în care va lua titlul, Becali a dezvăluit că FCSB are nevoie de cel puțin patru – cinci fotbaliști importanți. Latifundiarul din Pipera crede că are nevoie de doi fundași centrali, un mijlocaș de creație și un atacant, potrivit fanatik.ro.

Primul nume de pe lista de transferuri

Atacantul ar fi Garita, de la FC Argeș, pe care au pus ochii Gigi Becali și cei de la FCSB.

Deși susține că vrea să vândă clubul, Gigi Becali se contrazice când vorbește despre planurile pe care le are cu echipa roș-albastră. Latifundiarul din Pipera a dezvăluit că este pregătit să facă „niște transferuri mari”, iar la trupa roș-albastră ar urma să ajungă nu mai puțin de cinci jucători noi.

Gigi Becali a vorbit și despre Louis Munteanu și Adrian Mazilu, iar afaceristul din Pipera a dezvăluit de ce nu-l poate transfera pe fotbalistul în vârstă de 17 ani care a impresionat în sezonul 2022-2023 la Farul Constanța.

„Dacă iau campionatul o să fac niște transferuri mari. Pe posturi acolo, nu o să dau acum nume. Dacă iau campionatul o să fac patru transferuri, cinci poate. Louis Munteanu nu este, nu am nevoie acolo, pentru că el joacă pe partea cu Tavi Popescu și cu Coman și nu e mai bun nici ca ăla, nici ca ăla”

„Mazilu este jucător de viitor, pe mine mă interesează acum, repede. N-am spus că fac investiții de viitor și pentru a câștiga. În plus, pe Mazilu nici nu poți să-l iei că nu cred că Gică îl dă sub trei milioane. Și eu nu pot să dau trei milioane. Am dat pentru Coman, am dat două și unul pentru procente, dar… De la Hagi nu poți să iei acum”, 

a spus Gigi Becali pentru Fanatik.

Gigi Becali anunță că e interesat de Andrei Burcă

Întrebat dacă ar fi interesat de transferul lui Yuri Matias, stoperul lui CFR Cluj, Gigi Becali a oferit un alt nume, cel al lui Andrei Burcă. Experimentatul fundaș central mai are un an de contract cu campioană, însă vârsta destul de înaintată l-ar face pe Becali să se retragă din cursa pentru semnătura sa.

„M-ar interesa Burcă, dar nu poți să-l iei. Varga e om de afaceri, dar nu dau eu. Burcă e jucător de 30 de ani aproape, e jucător bun, dar eu dacă dau bani pe un jucător, nu dau decât dacă pot să iau măcar banii pe care i-am daat. Dau 300-400.000 pe un jucător de 28-29 de ani. Sau 500.000 maxim. Ca să dau 1 milion, 1,5 milioane trebuie să aibă 20-21 de ani”

„Badelj de la Craiva nu poți să-l iei. Dacă el face un milion de euro și îi dai un milon, Rotaru cere trei! De la Botoșani nu mă interesează niciunul. Am pus eu ochii pe doi jucători din România, nu îi spun. Unul e atacant, unul e fundaș central”,

a spus Gigi Becali.

Ce spune Becali despre posibilitatea ca Denis Alibec să revină la FCSB

Gigi Becali a vorbit și despre posibilitatea ca la FCSB să revină Denis Alibec, însă latifundiarul din Pipera nu este interesat de serviciile acestuia din cauza vârstei.

Patronul vicecampioanei României a recunoscut că vrea să aducă la echipă fundași centrali, atacant și mijlocaș de creație.

„Alibec ce? Are 30 și ceva de ani. Ar fi un jucător, dar nu vreau să vorbesc de atac. Nu mă interesează Alibec, avem meci cu Farul. Mă interesează fundași centrali și un singur atacant. Și eventual un mijlocaș mai creativ și mai agresiv. O să vedem atunci, mai întâi să luăm campionatul”, 

 a mai declarat Gigi Becali.
Exit mobile version