Președintele Cârțu, avertisment pentru jucătorii Universității Craiova înaintea debutului în Conference League

Sorin-Cartu

foto prosport.ro

Sorin Cârțu a reacționat imediat după ce Universitatea Craiova și-a aflat adversarul din turul 2 al Conference League. Președintele oltenilor spune că singurul obiectiv al echipei este revanșa. Oltenii au fost eliminați, în sezoanele trecute, de albanezii de la Laci și georgienii de la Lokomotiv Tbilisi.

Universitatea Craiova va juca împotriva echipei albaneze KF Vllaznia, în turul doi preliminar din UEFA Europa Conference League 2022-2023. Potrivit tragerii la sorți, manșa tur este programată pe 21 iulie, în Albania, iar returul este programat pe 28 iulie, la Craiova.

Sorin Cârțu nu concepe ca Universitatea Craiova să se mai facă de râs în Europa. Președintele grupării din Bănie așteaptă o calificare fără emoții în fața modestei KF Vllaznia Shkoder.

Jucătorii, avertizați din start: „N-au nicio scuză!”

„Am înteles că sunt la vreo 100 de kilometri de Tirana. Nu avem nicio scuză, ce ni s-a întâmplat anul trecut să fie învățătură de minte. Să tragem niște concluzii radicale și comportamentul să fie altfel”

„Nimic nu se mai acceptă, de tipul cum a fost anul trecut. Ar fi o rușine și pentru noi, și pentru fotbalul românesc în general (n.r. – dacă Universitatea Craiova va fi eliminată de Vllaznia). Să ți se întâmple anul trecut și să nu înveți nimic, ar fi ceva de condamnat”,

a declarat Sorin Cârțu la Digi Sport.

La tragerea la sorţi a turului doi preliminar din Conference League, Universitatea Craiova a fost repartizată în grupa a 3-a, fiind cap de serie. Adversara Universităţii Craiova în turul doi preliminar al Conference League a fost aleasă dintre formaţiile: Konyaspor (Turcia), FC Zira (Azerbaidjan), Ararat Armenia (Armenia), Kisvarda (Ungaria) şi KF Vllaznia (Albania).

Exit mobile version