Mihai Rotaru anunță măsuri la Universitatea Craiova, după ce Neagoe a ratat marele obiectiv

Mihai-Rotaru-Neagoe

foto fanatik.ro

Mihai Rotaru a anunțat ce se întâmplă cu Eugen Neagoe la Universitatea Craiova, după ce oltenii au ratat barajul pentru Conference League.

Universitatea Craiova a ratat șansa de a se califica la barajul pentru Conference League. Echipa antrenată de Eugen Neagoe a pierdut cu ultima clasată din play-off, Sepsi, scor 0-1, și a ratat șansa de a o depăși pe CFR Cluj.

Dacă oltenii ar fi învins-o pe Sepsi, i-ar fi luat faţa CFR-ului în bătălia pentru locul de baraj care duce în Conference League. Doar că reuşita lui Ştefănescu le-a spulberat speranţele de a juca din nou în competiţiile continentale. Angajat în pauza competiţională din iarnă, Eugen Neagoe nu a reuşit să îi facă fericiţi pe suporteri.

Universitatea Craiova a terminat pe locul 4 în play-off-ul SuperLigii, astfel, oltenii au rămas în afara locurilor care duc în cupele europene. Per total, „juveții” au încheiat sezonul fără niciun trofeu, însă Mihai Rotaru a luat decizia de a continua cu Eugen Neagoe la Universitatea Craiova și în sezonul viitor, potrivit fanatik.ro.

„Din păcate, ne doream să avem continuitate în Europa. Ne doream să mergem în grupe. Eu un sezon complet ratat. Eu luam în calcul această situație. Lotul de jucători este o componentă a unui club. Este un tot, iar noi trebuie să-l gestionăm. Știm ce avem de făcut”

„Da (n.r. dacă rămâne Eugen Neagoe), și cred că poate fi ajutat să facă mai multe în sezonul viitor. Ține de calitatea staff-ului și a lotului de jucători. Cred că ne putem îmbunătăți în ambele direcții”,

a declarat patronul oltenilor.

Mihai Rotaru, întrebat dacă se gândește la retragerea din fotbal

Chestionat în privința posibilității de a renunța la clubul de fotbal Universitatea Craiova, Mihai Rotaru a oferit un răspuns ”elegant”.

„Eu nu iau decizii la cald, sub presiune. Dacă am luat o decizie în sensul ăsta, înseamnă că am luat-o cu mult înainte. Prefer să am o analiză pe o perioadă lungă. Noi în seara asta nu am fost la mâna noastră. Ambițiile mele au fost întotdeauna mari. Dar dacă voi exclude fotbalul, va fi altceva”, 

a declarat Mihai Rotaru, la Digi Sport.

Universitatea Craiova încheie play-off-ul SuperLigii pe poziția a patra, cu 40 de puncte, la două în spatele celor de la CFR Cluj.

Exit mobile version