Mihai Rotaru a clarificat situația lui Laszlo Balint pe banca Universității Craiova

mihai-rotaru-U-Craiova

foto infofinanciar.ro

Mihai Rotaru, finanțatorul echipei Universitatea Craiova, a trecut repede peste înfrângerea din campionat cu Rapid, scor 0-1, și se gândește deja la meciul din Conference League cu Zorya Lugansk.

Mihai Rotaru spune că obiectivul calificării în grupele Conference League este esențial în strategia clubului. Meciul din prima manșă a turului trei preliminar dintre Zorya Lugansk și Universitatea Craiova se va disputa joi, de la ora 20:30.

„Să vedem conjunctura. Noi veneam după un joc unde trebuia să ne calificăm. Și fizic, și psihologic, al situației emoționale, cel mai important e meciul cu Zorya. S-a trecut repede peste rezultatul cu Rapid. Scopul nostru este calificarea în grupele Conference League”

„Toată lumea s-a mobilizat. Nu poți să acuzi vreun jucător de atitudine la jocul cu Rapid. Se pierde pentru că e fotbal. Gândul e la meciul cu Zorya”

„Este șansa noastră. E o șansă imensă de a intra în grupe. Am strâns aceste puncte până acum pentru a fi capi de serie. Ei sunt o echipă periculoasă (n.r Zorya). Va fi greu. Toată lumea e concentrată de următorul meci. Toți suntem mobilizați pe următorul meci. Jucăm al doilea meci pe Oblemenco”,

a declarat Mihai Rotaru.

Mihai Rotaru a vorbit despre situația antrenorului Balint

Laszlo Balint nu a început deloc cum și-ar fi dorit pe banca Universității. Contestat de suporteri încă de la numire, fostul tehnician al UTA-ei ar avea deja zilele numărate pe banca echipei. Totuși, Mihai Rotaru îl asigură public de tot sprijinul.

”Nu s-a luat în calcul nicio secundă. Are un stil diferit, un antrenor care își va pune amprenta, care va reuși. Nu se pune problema. E un început de drum. Nu exisă așa, antrenorii sunt antrenori, jucătorii sunt jucători. Analiza trebuie să o facă staff-ul. Nu există mârâieli la echipă”,

a precizat Mihai Rotaru.

Pentru Laszlo Balint, Universitatea Craiova este o adevărată provocare. Cu UTA Arad a antrenat în premieră în prima ligă. A mai trecut pe la formații precum Unirea Târlungeni, Academica Clinceni, ASA Târgu Mureș, Csikszereda, Sportul Snagov și Metaloglobus.

Exit mobile version