Laurențiu Reghecampf, încrezător că Universitatea Craiova va învinge FC Argeș. Ce a declarat tehnicianul

Laurentiu-Reghecampf

foto prosport.ro

Meciul FC Argeș – Universitatea Craiova, din cadrul etapei a 16-a din Liga 1, se dispută duminică, de la ora 18:00.

Înaintea partidei directe, FC Argeș este pe locul 9 în Liga 1, cu 21 de puncte acumulate în 15 runde, în timp ce Universitatea Craiova se află pe a treia poziție a ierarhiei, cu 28 de puncte.

FC Argeș vine după două înfrângeri consecutive în Liga 1, 1-2 cu FCSB, meci în care a condus cu 1-0, și 0-1 cu FC Botoșani, rezultatele care au lăsat-o la trei puncte de ultimul loc de play-off, ocupat de Farul înaintea rundei.

Universitatea Craiova a pierdut, de asemenea, ultimul meci oficial disputat, 0-1 cu Farul, rezultat care a pus capăt seriei de șapte victorii la rând în toate competițiile.

În turul sezonului regular, la Craiova, Universitatea a învins-o pe FC Argeș la limită, scor 1-0.

Laurențiu Reghecampf, încrezător că echipa sa se va impune în meciul cu FC Argeș

Laurențiu Reghecampf, antrenorul oltenilor, se confruntă cu mari probleme de efectiv, dar rămâne încrezător că echipa sa se va impune în meciul de duminică.

„Venim după un meci slab făcut de noi. Mă bucur când întâlnesc foști jucători, foști colegi, mă bucur enorm pentru Prepe, echipa lor este una bună, care cu siguranță va face jocuri importante împotriva multor echipe bune. Va fi un meci dificil pentru noi, va trebui să fim concentrați, să facem risipă de efort și să marcăm la fiecare ocazie”,

a declarat Laurențiu Reghecampf.

Tehnicianul Ştiinţei a afirmat că echipa s-a pregătit bine în cele două săptămâni de întrerupere a campionatului. Din păcate a anunţat că sunt şi probleme de lot, dar speră să alcătuiască formula câştigătoare pentru meciul de duminică, de la Piteşti.

Presiunea este la fiecare partidă, pentru că ne dorim să câștigăm campionatul. Ne dorim să profităm de fiecare pas greșit făcut de CFR Cluj și FCSB. Trebuie să fiu mult mai concentrat și mai hotărât în ceea ce pregătesc. Le-am spus jucătorilor că este vina mea și trebuie să motivez jucătorii pentru a câștiga meciuri. După joc, putem să fim între cele trei echipe care se bat pentru câștigarea campionatului. Nu cred că putem vorbi, în momentul de față, despre o echipă care a câștigat campionatul. Mai sunt multe meciuri, intrăm în play-off„,

a adăugat Laurențiu Reghecampf.
Exit mobile version