Laurențiu Reghecampf a fost contactat pentru a deveni selecţionerul României

Laurentiu-Reghecampf

foto prosport.ro

Mirel Rădoi a ales să nu mai continue pe banca tehnică a României după preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2022. 

Federaţia Română de Fotbal (FRF) trebuie să găsească un înlocuitor, iar unul dintre numele vehiculate recent este Laurenţiu Reghecampf. 

Deşi este în acest moment sub contract cu Universitatea Craiova, tehnicianul român ar fi fost contactat de apropiaţi ai lui Răzvan Burleanu, potrivit Prosport.

Aceştia l-ar fi întrebat dacă este dispus să renunţe la actualul său club pentru a deveni selecţionerul României.

Marea problemă legată de acest scenariu este înţelegerea dintre antrenor şi clubul din Bănie – dacă Reghecampf renunţă prematur la postul său, trebuie să achite 300,000 de euro.

Rămâne de văzut dacă cei de la FRF vor reuşi să îl convingă să devină selecţioner şi dacă obstacolul amintit anterior îi va încurca pe cei de la Federaţie.

AdrianMutu, Iordănescu jr și Boloni, aflaţi şi ei pe lista FRF

Edi Iordănescu (43 de ani), proaspăt demis de la cârma lui FCSB, Ladislau Boloni (68 de ani), fără angajament după despărțirea de Panathinaikos, și Adrian Mutu (42 de ani), fostul antrenor de la U Craiova 1948, sunt cei trei tehnicieni care se luptă pentru postul de selecționer al României, anunță spotmedia.ro.

Adrian Mutu, fost selecționer al naționalei de tineret, ar fi favorit pentru înlocuirea lui Mirel Rădoi, date fiind relațiile bune pe care le are cu Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță, după experiența de la tineret.

Exit mobile version