Jucător important al Universității Craiova, la un pas de plecare. Ce sumă cere Mihai Rotaru

Mihai-Rotaru

foto sportbull.ro

Jucător important al Universității Craiova, la un pas de plecare. Ce sumă cere Mihai Rotaru? Unul dintre internaţionalii de tineret ai Universităţii Craiova, Ştefan Baiaram, este în atenţia unor cluburi din Italia, iar cele mai printre cele care îl monitoritzează şi ar fi interesate să-l aducă în Serie A ar fi Sassuolo, fosta echipă a lui Vlad Chiricheş, Udinese şi Fiorentina, potrivit prosport.ro.

Ștefan Baiaram a fost urmărit în mai multe rânduri de scouteri ai cluburilor italiene pe parcursul acestui sezon, dar, din păcate pentru jucătorul de 20 de ani al Ştiinţei, acesta a fost accidentat pentru o lungă perioadă.

Jucător important al Universității Craiova, la un pas de plecare

Mai întâi, el a lipsit o lună de pe teren, după ce s-a accidentat într-un meci la Mediaş, cu Hermannstadt, apoi a suferit o accidentare mai gravă, într-un meci la Piteşti, cu FC Argeş, în Cupa României.

În iarnă, Baiaram a suferit o intervenţie chirurgicală şi a revenit recent pe gazon. În acest sezon, în 27 de meciuri în toate competiţiile, Baiaram are 4 goluri şi 3 pase de gol.

Decarul formaţiei din Bănie este cotat la 1 milion de euro pe transfermarkt, dar clubul din Bănie, cu care are contract până în 2026, n-ar concepe să se despartă de el pentru o sumă mai mică de 10 milioane de euro.

Ștefan Baiaram, la un pas de transferul în Serie A

Adică tot atât cât a plătit Sassuolo în vara trecută pe un alt jucător de profilul lui Baiaram, norvegianul Kristian Thorstvedt, adus de la Genk, care n-a avut însă evoluţii tocmai apeciate.  

Ştefan Baiaram este singurul jucător de bază al Universităţii Craiova care poate fi utilizat pe post de „under” şi în sezonul următor. Ceilalţi fotbalişti care în acest sezon au acest rol, Vladimir Screciu, Jovan Markovic, Alexandru Işfan şi Alexandru Cîmpanu, nu vor mai putea fi chemaţi la naţionala U21 din vara viitoare.

Un alt jucător under din lotul actual este David Sala, dar acesta a dezamăgit în meciurile în care a fost utilizat, în timp ce Denis Benga nu mai are şanse să prindă echipa, pe postul său, de fundaş stânga, fiind în lot: Nicuşor Bancu, Bogdan Vătăjelu şi Basilio Ndong.

Exit mobile version