Gigi Becali, decizie de ultimă oră. Ce antrenor va conduce FCSB la meciul cu Universitatea Craiova

Gigi-Becali

foto prosport.ro

FCSB are o problemă uriașă înaintea primului meci din play-off. Echipa nu are antrenor cu licența PRO, după plecarea lui Leonard Strizu, iar Gigi Becali va fi nevoit să plătească o amendă la fiecare partida în care Mihai Pintilii va da indicații. Mihai Stoica a anunțat că această „tactică” va fi implementată la partida de sâmbătă, din play-off, cu Universitatea Craiova.

Patronul FCSB a discutat cu un tehnician cipriot, doar că negocierile s-au împotmolit, iar până la meciul cu Universitatea Craiova, primul din play-off, mai este doar o zi. Chiar dacă ar fi venit un antrenor cu licența PRO tot delegatul echipei, Mihai Pintilii, s-ar fi ocupat de antrenamentele de la FCSB.

Latifundiarul a spus chiar că sunt șanse ca noul ”principal” să stea pe bancă la duelul cu oltenii, din play-off, dar, momentan, situația este cu totul alta.

Finanțatorul a decis ca Lucian Filip să fie în continuare ”portavocea” lui Pintilii în timpul meciului oficial cu craiovenii, susține gsp.ro.

Dacă nu se va întâmpla nimic, Pintilii va putea reveni pe bancă la partida din etapa a doua, clubul se află încă în perioada de 30 de zile, de după demisia lui Leo Strizu, interval de timp în care regulamentul UEFA îi permite să nu aibă un deținător de licență Pro. 

MM Stoica a propus variante pentru banca FCSB, Gigi Becali mai așteaptă

Mihai Stoica anunțase că a căutat câteva variante și că există două-trei soluții viabile din partea unor străini care au jucat în trecut în Liga 1. 

Numele i-au fost prezentate lui Gigi Becali, însă patronul nu dorește să se grăbească și i-a anunțat pe cei de la echipă că nu va numi pe nimeni în perioada următoare.

Sâmbătă, când FCSB va debuta în play-off, împotriva Universității Craiova, jucătorii vor fi conduși de pe margine de Lucian Filip, cel care a avut acest rol și la precedentele 3 confruntări. 

Lucian Filip e trecut în acte preparator fizic, dar el, de fapt, e antrenor secund, însă nu are niciun fel de calificare, nici măcar carnet de antrenor și nu poate figura în acte ca tehnician.

Exit mobile version