Zilele lui Mirel Rădoi la Universitatea Craiova sunt numărate. Mihai Rotaru, reacție dură la adresa antrenorului

Radoi-Rotaru

foto fanatik.ro

Mirel Rădoi a venit în vară la Universitatea Craiova, dar decizia de a exclude din lot patru jucători importanți la meciul cu Rapid, 2-2, l-ar putea costa postul.

Sergiu Hanca, Ionuț Vînă, Andrei Ivan și Jovan Markovic sunt cei pe care Mirel Rădoi a decis să nu mai mizeze, fapt ce a provocat furie în cadrul conducerii clubului oltean.

Patronul Mihai Rotaru a aflat de hotărârea antrenorului „de la televizor” și, mai mult, a dezvăluit că Andrei Ivan a semnat recent prelungirea contractului pentru o perioadă de cinci ani.

Mihai Rotaru, luat prin surprindere de decizia lui Mirel Rădoi

Mihai Rotaru îl critică pe Rădoi pentru faptul că n-a anunțat pe nimeni înainte să-i excludă pe cei patru jucători. În plus, antrenorul nu și-ar fi expus motivele care l-au determinat să ia decizia radicală.

“Nu a știut nimeni de decizia lui Mirel Rădoi. Am aflat de la televizor! Nu glumesc! Este OK, noi susținem deciziile antrenorului. Este stăpân pe vestiarul unui club. Dar nu este stăpân pe ce face clubul în spațiul public. Dacă antrenorul vine cu o emisiune în spațiul public al clubului, e ca și cum conducerea s-ar amesteca în vestiarul echipei”

„Ceea ce nu se face. Ușa mea este deschisă întotdeauna, dacă m-a sunat antrenorul sau oricine. Cred că e normal ca antrenorul să îl sune pe Sorin Cârțu, sau pe mine dacă dorește, și să spună ‘uitați, vreau să iau decizia asta’ / ‘care e fundamentul? / ăsta, ăsta”

„Și suntem cu el până la capăt. Și acum suntem cu el până la capăt, sau până vom afla care sunt motivele. Nu le cunoaștem în această secundă. Când vom afla motivele vom spune dacă a procedat corect sau a exagerat. Nu faci public, o faci frumos elegant dacă vrei să mori pe mâna ta”,

explicat Mihai Rotaru.
Exit mobile version