Vine Marius Șumudică la Craiova? Antrenorul s-a despărțit de Gaziantep! Mihai Rotaru a dat cărțile pe față

Mihai-Rotaru-Marius-Sumudica

foto fanatik.ro

Marius Șumudică s-a despărțit de Gaziantep miercuri după-amiază. Antrenorul a rezistat doar șase luni pe banca tehnică a turcilor, timp în care a bifat 27 de apariții la cârma celor de la Gaziantep.

După ce s-a despărțit de Gaziantep, iamsport.ro a scris că Marius Șumudică ar fi ajuns la un acord cu Mihai Rotaru, patronul celor de la Universitatea Craiova în vederea preluării oltenilor.

Vine Marius Șumudică la Universitatea Craiova?

Mihai Rotaru a reacționat în urma zvonurilor și a susținut că îl are deja ca principal pe Ivaylo Petev, antrenorul bulgar care se află la Craiova din noiembrie 2023.

Rotaru neagă că a ajuns la un acord cu Marius Șumudică și susține că nu este interesat să aducă un alt antrenor în perioada imediat următoare, ci doar să îl ajute pe Ivaylo Petev cu ce poate.

”Nu, cel puțin nu în perioada imediat următoare. Nu pot să mă gândesc la un alt antrenor dacă îl am pe unul în funcție. Mă gândesc cum să îl ajut mai mult pe cel în exercițiu să reușească”,

a declarat Rotaru.

Marius Șumudică o lasă pe Gaziantep pe loc regrogradabil, mai exact pe a 18-a poziție în Superliga Turciei, cu 28 de puncte acumulate după 28 de etape desfășurate, dar la un punct de salvare.

Probleme mari pentru Ștefan Baiaram

Ștefan Baiaram va fi nevoit să joace cu o mască de protecție pentru mult timp de acum încolo. „Decarul” Universității Craiova a primit verdictul medicilor după accidentare.

Alexandru Albu l-a lovit pe Ștefan Baiaram în careul giuleștenilor, iar accidentarea se anunța una serioasă pentru „decar”. Mijlocașul Universității Craiova a primit verdictul medicilor: fractură cu deplasare la nivelul piramidei nazale.

Universitatea Craiova și Rapid București au remizat pe stadionul „Ion Oblemenco”, scor 1-1, iar ambele formații au reclamat câte o lovitură de la 11 metri. Mihai Rotaru a avut o reacție vehementă la sfârșitul confruntării și a declarat că este penalty la duelul dintre Albu și Baiaram.

Ștefan Baiaram va fi nevoit să joace cu o mască de protecție

Alex Albu și Ștefan Baiaram s-au ciocnit în careul Rapidului, iar „decarul” a ieșit imediat în afara suprafeței de joc după duelul cu Alex Albu. Arbitrul Marian Barbu nu a acordat lovitură de la 11 metri, iar Ștefan Baiaram a revenit pentru încă câteva minute pe suprafața de joc.

Ștefan Baiaram a primit și verdictul staff-ului medical: fractură cu deplasare la nivelul piramidei nazale. „Decarul” va obligat să poarte o mască de protecție după modelul celei folosite de Manuel Neuer sau Raul Rusescu, după faultul brutal al lui Gabi Mureșan.

Exit mobile version