VIDEO / Cupa, singurul obiectiv rămas pentru Universitatea Craiova. Reghecampf: „E meciul sezonului pentru noi”

Laurentiu-Reghecampf

foto playsport.ro

Antrenorul Universităţii Craiova, Laurenţiu Reghecampf, a prefaţat returul semifinalei Cupei României, contra celor de la Sepsi, meci programat joi, de la ora 19.30, pe arena „Ion Oblemenco” din Bănie. În prima manşă, Sepsi s-a impus cu 2-1.

Odată cu victoria lui CFR Cluj la Pitești și cu înfrângerea ei în fața FCSB-ului, Universitatea Craiova a pierdut orice șansă de a lua titlul sau de a termina pe locul 2 în Liga 1. Oltenilor le-a rămas doar Cupa României, dar și acolo misiunea este una dificilă.

În cazul în care nu va cuceri trofeul Cupei României, Universitatea Craiova va avea emoții pentru calificarea în cupele europene, deoarece va avea de jucat baraj cu învingătoarea meciului dintre locurile 7 și 8.

Reghecampf: „E meciul sezonului pentru noi”

„Reghe” spune că este cel mai important meci al acestei stagiuni pentru formaţia sa şi crede că va conta absenţa de pe bancă a lui Cristiano Bergodi, antrenorul lui Sepsi fiind suspendat pentru manşa secundă a semifinalei.

„Venim după un meci pierdut în prima manşă, obiectivul principal pentru noi, mai ales în partea a doua a sezonului, a fost Cupa României. În tur nu am făcut un joc bun, dar concentrarea este maximă, jucătorii sunt pregătiţi, sper să întoarcă rezultatul şi să ne calificăm”

„Cristiano Bergodi este un antrenor foarte bun, iar Sepsi formează un grup puternic. Sunt acolo mulţi jucători care joacă de mult timp în campionatul României şi au experienţă. Mâna lui Bergodi se vede şi nu doar în duelurile cu noi, ci în rezultatele pozitive din ultima vreme. Aşa că va fi un meci dificil, cu o echipă pregătită bine din toate punctele de vedere”

a declarat Laurențiu Reghecampf.

Reghecampf are un singur fotbalist indisponibil

Antrenorul oltenilor are un singur fotbalist indisponibil, pe mijlocașul central Alexandru Mateiu.

„Are o problemă musculară de două săptămâni. Am încercat să îl punem pe picioare. La penultimul meci de acasă a jucat 60 de minute, a făcut-o foarte bine. Încă resimte dureri,. Dar încă este acest risc, această problemă. Vom vedea la antrenamentul de astăzi ce se întâmplă”

a adăugat Reghecampf.

CS Universitatea Craiova ar avea un program încărcat, în eventualitatea în care se va califica în finala de pe 19 mai. Duminică, 15 mai, oltenii se deplasează la Cluj, pentru un duel vital în lupta la titlu.

Laurenţiu Reghecampf nu a dorit să comenteze zvonurile privind posibila plecare a lui Ştefan Baiaram la Fiorentina şi nici schimbările pe care le-a făcut în repriza secundă a meciului cu FCSB. 

Exit mobile version