VIDEO / Bătaie ca-n filme în vestiarul lui CFR Cluj după înfrângerea cu Steaua Roşie Belgrad

CFR-Cluj-bataie

Foto: captură sport.ro

Formaţia CFR Cluj a pierdut, joi seară, returul play-off-ului Ligii Europa, scor 1-2, pe teren propriu, cu Steaua Roşie Belgrad. În prima manşă, scorul a fost 4-0, astfel că sârbii s-au impus cu 6-1 la general şi vor juca în grupele Ligii Europa, în timp ce echipa CFR Cluj va evolua în grupele Conference League.

La formația CFR Cluj este un haos de nedescris, după înfrângerea umilitoare în fața celor de la Steaua Roșie Belgrad. Antrenorul Marius Șumudică și președintele Marian Copilu au fost demiși, iar tensiunile au atins cote maxime la vestiare, acolo unde mai mulți oficiali s-au luat la bătaie.

Conflictul a fost început de juristul Ioan Ivaşcu şi Viorel Boncoi şi Radu Pralea, kinetoterapeuţii echipei, iar apoi situaţia a degenerat şi a fost nevoie de intervenţia bodyguarzilor.

Cei doi s-ar fi contrat pe tunelul dinspre vestiare, la ieșirea echipelor de pe teren. Discuțiile au escaladat și s-ar fi ajuns la o bătaie generală în acel birou, unde era și Marian Copilu, care ar fi intervenit și el în conflict. În filmulețul postat de sârbi se pot repera mai mulți oficiali ai CFR-ului, dar și cipriotul Antionio Antoniou, un apropiat al conducerii echipei clujene.

În imaginile postate de un membru al delegaţiei echipei sârbe la Cluj-Napoca se vede cum unii jucători încearcă să atenueze situaţia.

Ce s-a întâmplat este trist, urât, nu este de acceptat

„Ce s-a întâmplat este trist, urât, nu este de acceptat. Nu Neluțu Varga este de vină. Nu el determină starea asta. A băgat foarte mulți bani în club și își dorește performanță. Și-au făcut loc în club niște oameni cu comportament foarte nevrotic, ei au determinat aceste conflicte.

Și-au reproșat multe lucruri unii altora, de aici a degenerat conflictul. Conflictul s-a întâmplat în zona vestiarelor, unde există un birou.

Cred că vine Petrescu. E antrenorul care poate face liniște. Cel mai ușor e să fii conducător la clubul unde Dan Petrescu este antrenor. Eu cred că e singurul care poate scoate CFR-ul din această situație în care este acum”,

a declarat Iuliu Mureșan.
Exit mobile version