Veste șoc pentru Gigi Becali. FCSB s-ar putea schimba din temelii din vară

Gigi-Becali

foto prosport.ro

Trei fotbaliști importanți de la FCSB vor să plece gratis, liberi de contract, la finalul sezonului competițional 2023 – 2024. Vestea este una șoc pentru Gigi Becali, care s-ar putea vedea pus în postura de a le căuta înlocuitori la vară.

Doi dintre jucătorii care urmează să o părăsească pe FCSB au evoluat, adunat, în peste 60 de partide în actuala stagiune, fiind titulari obișnuiți la nivelul lotului pregătit de Elias Charalambous, notează prosport.ro.

Veste șoc pentru Gigi Becali

FCSB s-ar putea schimba din temelii în vara anului 2024, indiferent dacă va câștiga titlul în Superliga sau nu.

Fotbaliști precum Florinel Coman sau Darius Olaru, care au parte de un sezon foarte bun, vor dori mai mult ca sigur să prindă un transfer important în străinătate, mai ales că în vară este programat și Campionatul European, turneu final ce le-ar putea crește cota și ar putea atrage potențiali cumpărători.

Pe de altă parte, sunt și câțiva jucători la FCSB care își doresc să bifeze un nou început. Risto Radunovic l-a anunțat deja pe Gigi Becali, în mod public, că vrea să plece de la FCSB la finalul sezonului 2023 – 2024.

„Sincer, îmi doresc să luăm campionatul și să plec, încă n-am vorbit cu nimeni de contract, vreau să termin campionatul să caut o soluție și să plec”,

a spus apărătorul muntenegran.

Trei fotbaliști importanți vor să plece de la FCSB

Un alt caz este cel al lui Andrei Vlad, care va ajunge la finalul contractului la data de 30 iunie 2024.

Portarul în vârstă de 24 de ani a făcut eforturi disperate în ultimele ferestre de transferuri pentru a fi lăsat să plece, însă fără succes. Gigi Becali a preferat să îl țină în calitate de goalkeeper de rezervă, iar în ultimii fix doi ani de zile, Vlad a bifat doar 8 partide oficiale.

În acest context, șansele ca Vlad să mai rămână la FCSB și din vară sunt aproape inexistente.

Și, nu în ultimul rând, contractul lui Ovidiu Popescu va expira și el la finalul sezonului. În vârstă de 30 de ani, Popescu este la FCSB din iulie 2016 și a ajutat echipa din aproape toate posturile posibile. În defensivă a acoperit toate pozițiile, iar în linia mediană a făcut aproape același lucru atunci când a fost nevoie de el.

Meme Stoica a lăsat deja de înțeles că Ovidiu Popescu ar putea să o părăsească pe FCSB în vară, însă a transmis că fotbalistul va avea oferte „de la mai mult de jumătate din prima ligă”.

Experimentatul jucător poate reprezenta o opțiune tentantă și pentru cluburile din Golf sau cele din Turcia.

Exit mobile version