Veste senzațională înaintea derby-ului Universitatea Craiova – FCSB

Universitatea-Craiova-FCSB

foto 3minute.net

Șeful DSU, Raed Arafat, a făcut un anunț de ultima oră în ceea ce privește participarea suporterilor la meciurile de fotbal care nu se termină până la 21.00.

Raed Arafat, a reacționat după ce oficialii Universității Craiova au contestat decizia luată de autoritățile din România în ceea ce privește participarea spectatorilor la meciurile de fotbal până la ora 21.00.

Șeful DSU a transmis că s-a făcut o modificare de ultima oră și a explicat că polițiștii vor primi instrucțiuni pentru a nu-i amenda pe suporterii echipelor de fotbal, dacă aceștia vor fi în afara locuinței după ora 21.00.

Suporterii pot merge pe stadion și pot urmări tot meciul

Raed Arafat le-a transmis suporterilor că vor trebui să aibă asupra lor biletele de meci pentru a dovedi că se află în afara locuințelor după ora 21.00 deoarece au participat la un eveniment sportiv.

”Meciurile de fotbal, care încep la ora 20.00 și se termină după ora 21.00, persoanele care se întorc de la meci pot arăta polițiștilor biletele lor de la meci și de aceea au întârziat după ora 21.00. Se va transmite o circulară către de către MAI către polițiști, pentru a se știi despre acest lucru”,

a declarat raed Arafat.

Fanii Universității Craiova aveau de gând să boicoteze derby-ul cu FCSB

Această decizie a fost luată chiar înaintea derby-ului pe care Universitatea Craiova urmează să îl joace împotriva celor de al FCSB, azi, ora 20.15, în etapa a 17-a din Liga 1.

Chiar dacă Raed Arafat nu făcea acest anunț, suporterii din „Peluza Nord Craiova” aveau în plan să boicoteze partida cu FCSB de pe stadionul „Ion Oblemenco”. Aceștia au lăsat să se înțeleagă că nu aveau de gând să părăsească arena după prima repriză a derby-ului cu vicecampioana României.

Exit mobile version