Veste bună pentru Mirel Rădoi! FRF, anunț despre Jovan Markovic

Mirel Radoi

foto orangesport.ro

Jovan Markovic, atacantul Universității Craiova, s-a accidentat în prima repriză a meciului amical România U21 – Spania U21, din 23 septembrie, de la Cluj-Napoca.

În minutul 23, Markovic a fost lovit de un fundaș spaniol și a avut nevoie de îngrijiri medicale. Atacantul a continuat partida doar până în minutul 35, când a acuzat o problemă musculară și s-a prăbușit în afara terenului.

FRF a anunțat că Jovan Markovic a fost refăcut și a revenit la antrenamente, fiind apt pentru meciul România U21 – Țările de Jos U21, programat marți, 27 septembrie, de la ora 18:00.

Veste bună pentru Mirel Rădoi

Este o veste bună și pentru Mirel Rădoi, antrenorul Universității Craiova. Jovan Markovic era singurul atacant fără probleme medicale din lotul „alb-albaștrilor”.

Andrei Ivan se recuperează după o leziune musculară. Bosniacul Elvir Koljic a fost operat la tendonul mușchiului adductor lung de la piciorul drept și poate reveni pe teren în aproximativ două luni și jumătate.

Pentru Universitatea Craiova urmează confruntarea cu FC Voluntari, din etapa cu numărul 12 a Ligii 1, care se va disputa pe data de 30 septembrie, de la ora 21:00.

Exit mobile version