Veste bună pentru Mirel Rădoi! Antrenorul primește întăriri înaintea meciului Universitatea Craiova – FC Voluntari

Mirel-Radoi-U-Craiova

foto prosport.ro

Universitatea Craiova revine în Superligă cu un joc împotriva formaţiei FC Voluntari. Disputa cu ilfovenii va avea loc vineri, de la ora 21.00, pe stadionul „Ion Oblemenco“, şi va fi arbitrată de Istvan Kovacs. Acesta va fi ajutat la cele două linii de asistenţii Vasile Marinescu şi Ovidiu Artene. Al patrulea oficial va fi Rareş George Vidican. VAR-ul va fi asigurat de Horaţiu Mircea Fesnic şi Mihai Marius Marica.

Mirel Rădoi primește întăriri înaintea meciului pe care Universitatea Craiova îl va juca împotriva lui FC Voluntari. Andrei Ivan, Ștefan Baiaram și Rivaldinho au revenit după ce au lipsit de la ultimele meciuri din cauza unor accidentări. Mai mult, Mirel Rădoi a anunțat că și jucătorii care au fost la loturile naționale sunt apți de joc.

Singura problemă pe care Mirel Rădoi o are înaintea partidei cu FC Voluntari este lipsa lui Elvir Koljic, fotbalist care nu va mai juca în 2022 după ce s-a accidentat în partida cu Hermannstadt.

Înaintea meciului cu FC Voluntari, Universitatea Craiova se află pe locul 4 în clasamentul din Superliga, cu 17 puncte, la egalitate cu Petrolul, dar oltenii au un meci în minus. Trupa lui Mirel Rădoi are cinci victorii, două remize și trei înfrângeri în cele 10 meciuri jucate în sezonul 2022 – 2023.

FC Voluntari este pe locul 11, cu 12 puncte, la egalitate cu FC Botoșani, însă ilfovenii au un joc în minus față de trupa lui Liviu Ciobotariu. Echipa din Ilfov a bifat trei victorii, trei egaluri și cinci înfrângeri.

Mirel Rădoi așteaptă un meci perfect din partea lui Nicușor Bancu

Mirel Rădoi a dezvăluit la conferința de presă că se așteaptă la un duel echilibrat cu FC Voluntari, însă consideră că fotbaliștii olteni s-au pregătit foarte bine pentru meciul de vineri.

Mirel Rădoi a vorbit despre starea lui Nicușor Bancu. Fundașul convocat la prima reprezentativă a fost „înger și demon”, reușind să pasese decisiv de 3 ori în victoria cu Bosnia, dar greșind decisiv la remiza cu Finlanda.

„Nu este afectat deloc. Până la urmă astea sunt discuții normale, sunt discuțiile vizavi de echipa națională. Noi avem discuțiile noastre pentru ceea ce înseamnă echipa de club”

„Sistemul de joc diferă. Nu va fi expus cum a fost în acea partidă și nici nu aș vrea să intervin foarte mult în aceste discuții. Sunt discuții pe care selecționerul le poate avea cu Nicușor Bancu”,

a declarat Mirel Rădoi la conferința de presă.
Exit mobile version