UTA Arad – FCU Craiova 1948. Primul meci oficial pentru Flavius Stoican pe banca oltenilor

uta-u-craiova

foto playsport.ro

Astăzi, de la ora 17:30, va avea loc UTA – „U” Craiova 1948, partida contând pentru runda a 12-a a Ligii 1. 

Înainte de a primi vizita oltenilor pe Stadionul Francisc von Neuman, UTA se clasează pe locul 8 în campionat, cu 17 puncte. Deși a avut un start de campionat foarte bun, arădenii au părăsit recent locurile de playoff, dar o victorie îi poate readuce pe poziția a cincea în Liga 1. 

U Craiova 1948 traversează o perioadă cu rezultate negative sau neutre în primul eșalon românesc, ultima victorie fiind înregistrată pe 7 august, într-un meci contra celor de la Academica Clinceni, 1-2.

Echipa clasată pe locul 14 a renunțat la serviciile lui Adrian Mutu și l-a cooptat pe Flavius Stoican. Astfel, deplasarea la Arad va fi primul meci oficial al oltenilor cu noul lor antrenor pe bancă. 

„Sunt un om căruia îi place să muncească. Îmi place fotbalul, e pasiunea mea. Vreau să îmi aduc aportul la această echipă. Nu m-a interesat câţi bani îmi dă familia Mititelu, nu m-a interesat dacă este lotul atât de slab cum se spune. Este un lot care poate creşte, ăsta este gândul meu şi ceea ce am văzut la această echipă”,

a declarat Flavius Stoican, după ce a fost instalat la echipă.

UTA Arad: Iacob – Shlyakov, Erico, Benga, Baravykas – Vorobjovas, Isac – Ubbink, Antal, Roger – Hora

U Craiova 1948: Popa – Negru, Kovacic, Diallo, Huyghebaert – Paramatti, Asamoah, Albu, Bauza – Sidibe, Bălan

Exit mobile version