Urmează alte transferuri la FCSB? Gigi Becali, anunț categoric

gigi-becali-FCSB

foto sportbull.ro

FCSB a scăpat de nouă jucători în această pauză competițională de iarnă, iar singurul transfer al echipei a fost Deian Sorescu, adus sub formă de împrumut de la Rakow Czestochowa, din Polonia.

Gigi Becali a comentat mai multe subiecte legate de echipa sa. Întrebat dacă ar urma și alte transferuri la echipa sa, patronul FCSB a răspuns fără să stea pe gânduri.

După ce a anunțat în urmă cu mai multe luni că nu are gând să mai investească bani în fotbal, Gigi Becali a spus, din nou, același lucru, cu mențiunea că ar putea să investească dacă echipa sa va câștiga titlul în acest sezon.

„Sunt jucători, dar nu are rost să vorbesc acum. La ora asta nu mă interesează să dau bani. În play-off sau dacă luăm campionatul, normal că faci investiții, 3-4 jucători, dar așa nu. Eu nu mă hazardez”,

a declarat Gigi Becali.

Lista cu jucătorii plecați de la FCSB în iarnă: 

FCSB se pregătește pentru meciul cu CFR Cluj

FCSB a pierdut meciul disputat pe teren propriu, împotriva celor de la Farul (2-3) și a rămas pe locul patru în clasament, cu 41 de puncte.

Vicecampioana se va duela în această etapă chiar cu liderul CFR, în Gruia, iar o înfrângere o poate duce la 12 puncte distanță de principala rivală la titlu din ultimii ani, echivalentul a șase puncte în play-off. 

Pentru meciul cu CFR, FCSB nu poate conta nici pe Joyskim Dawa, care a primit cartonașul roșu în meciul cu Farul și va fi suspendat în următoarea etapă. Mihai Pintilii ar putea miza pe cuplul de fundași centrali Joonas Tamm – Iulian Cristea, ultimul revenit recent după accidentarea care l-a ținut departe de gazon mai bine de jumătate de an.

Exit mobile version