Universitatea Craiova, tot mai departe de titlu

FC-ARGES-UNIVERSITATEA-CRAIOVA

foto prosport.ro

După această victorie, FC Argeș s-a apropiat provizoriu la un singur punct de zona play-off-ului. La polul opus, Universitatea Craiova rămâne la 14 puncte în urma liderului CFR Cluj.

Universitatea Craiova pierde pe terenul lui FC Argeș, scor 2-3 (Fatai ‘41, Arias ‘48, Said ‘79/ Roguljic ‘6, Nistor ‘80), în etapa a 16-a din Liga 1.

Trupa lui Laurențiu Reghecampf rămâne cu 28 de puncte și poate să pice pe 4, toate acestea dacă FC Botoșani o învinge pe FCSB azi, ora 20.30, pe Arena Națională.

De partea cealaltă, FC Argeș face 24 de puncte după victoria obținută în fața oltenilor și urcă pe 9, la doar un punct în spatele ultimei clasate din zona de play-off.

Fază controversată în FC Argeș – Universitatea Craiova

Universitatea Craiova a reclamat un penalty în meciul cu FC Argeș, după ce Ștefan Baiaram (18 ani) a căzut în careul advers.

Ștefan Baiaram a căzut în careul celor de la FC Argeș în minutul 66, după un duel cu Iasmin Latovlevici, însă centralul Marian Barbu a considerat că nu se impune acordarea unui penalty.

Centralul Marian Barbu era la doar trei metri de Baiaram și a făcut semn că nu a fost vorba de un fault la faza respectivă. Cei aflați pe banca Universității Craiova au sărit în sus după căderea lui Baiaram și au cerut vehement acordarea unui penalty.

Arbitrul Marian Barbu l-a avertizat pe antrenorul Laurențiu Reghecampf pentru că a protestat pe marginea terenului.

Exit mobile version