Universitatea Craiova și Sepsi OSK se vor duela în această seară, de la ora 21:00

laurentiu-reghecampf-universitatea-craiova

foto fanatik.ro

Universitatea Craiova va întâlni formația Sepsi Sfantu Gheorghe în ultimul joc al rundei a 8-a din România Liga 1. Partida se va desfășura de la ora 21.00 pe Stadionul Ion Oblemenco. Formatia gazda doreste o victorie categorica.

Oltenii au șansa de a urcat în zona de play-off în această seară, dacă vor învinge Sepsi. Craiova lui Reghecampf are două victorii la rând în acest moment, în timp ce Sepsi a câștigat un singur joc în primele șapte runde.

Starea de spirit la Universitatea Craiova s-a schimbat după rezultatele din ultima vreme. Chiar dacă au început mai greu, oltenii par că și-au revenit sub comanda lui Laurențiu Reghecampf și privesc cu optimism către viitor.

”Venim după o perioadă foarte bună de pregătire, o perioadă în care cei doi jucători care au absentat, Conte și Ivan, au revenit. Koljic este și el din ce în ce mai bine”,

a declarat Laurențiu Reghecamp.

Mihai Rotaru a adus doi jucători care s-ar putea impune ca titulari la Universitatea Craiova. Alexandru Crețu, care nu a avut loc la FCSB, dar care își va încerca norocul în Bănie, și Lyes Houri, fostul „mingicar” al Viitorului și fost în Ungaria, acolo unde este regretat de fanii fostei sale echipe. Din păcate, Crețu a suferit o accidentare înaintea meciului și va fi indisponibil aproximativ o lună.

Exit mobile version