Universitatea Craiova se întărește! Primul transfer-bombă din mercato

Mihai-Rotaru-Craiova

foto prosport.ro

Universitatea Craiova se întărește! Mihai Rotaru dă prima lovitură din mercato și își anunță marile ambiții la titlul 2023/ 2024. Alex Mitriță a semnat pe trei ani cu Universitatea Craiova.

Universitatea Craiova a ratat prezența în sezonul viitor al cupelor europene, însă conducerea clubului oltean nu dezarmează. Ba din contră… Ambițiile de revansă sunt și mai mari, iar obiectivul declarat este titlul de campionă.

Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, are ambiții mari pentru sezonul viitor și e decis să connstruiască la Craiova o echipă foarte puternică și care să aibă șanse foarte mari să câștige titlul de campioană. Pentru aceasta e dispus să facă orice efort financiar, iar prima lovitură a fost dată.

Gruparea din Bănie a reușit primul transfer bombă al perioadei de mercato. Mihai Rotaru a reușit să-l convingă pe Alex Mitriță să se întoarcă acasă, iar acesta a semnat deja un contract pe 3 ani cu Universitatea Craiova, potrivit fanatik.ro.

În plus, pentru a se întoarce la echipa iubită, fotbalistul a făcut un gest unic: a renunțat la o sumă fabuloasă, de 3 milioane de euro, pe care urma să-i câștige în următorii doi ani la o echipă din Arabia saudită.

Primul jucător dat afară de la Universitatea Craiova

Universitatea Craiova a anunțat oficial despărțirea de Bogdan Mitrea după ratarea calificării în cupele europene. Fundașul ar putea rămâne în SuperLiga.

Bogdan Mitrea este primul jucător care o părăsește pe Universitatea Craiova după ratarea calificării în cupele europene.

Veteranul de 35 de ani a fost transferat de la Sepsi Sfântu Gheorghe la începutul sezonul din SuperLiga pentru a crea concurență în defensiva „alb-albaștrilor”. Deși a fost unul dintre oamenii de bază în mandatul lui Mirel Rădoi, Bogdan Mitrea a prins din ce în ce mai puține minute în a doua parte a campionatului.

Bogdan Mitrea a semnat cu o echipă din Superliga

Fundașul central cu execuții excelente din loviturile libere a semnat cu Universitatea Cluj.

„Sunt bucuros că m-am întors acasă, pot spune că e acasă. Mereu mi-am dorit să joc în tricoul Universității pentru echipa mare. Din păcate până acum nu am avut ocazia, dar mereu am sperat că într-o zi mă voi întoarce și chiar sunt bucuros că am semnat cu ”U” Cluj”

„Sper să devenim o echipă puternică la anul, de temut și să le fie frică tuturor când vor juca împotriva noastră. Obiectivele personale mereu am încercat să le țin pentru mine, importante sunt obiectivele de echipă”, 

a declarat Bogdan Mitrea, pentru site-ul oficial al Universității Cluj.

Fundașul are o vastă experiență în fotbalul românesc, unde a jucat atât în Liga 2, timp de 21 de meciuri, cât mai ales în Superligă în peste 200 de meciuri.

Exit mobile version