Universitatea Craiova se întărește! Oltenii gata să transfere un atacant din Superliga

universitatea-craiova

foto prosport.ro

După ce i-au transferat pe fundașii Raul Silva și Ivan Martic, cei de la Universitatea Craiova sunt pe cale să reușească o mutare și în compartimentul ofensiv.

Universitatea Craiova îşi întăreşte compartimentul ofensiv prin achiziţionarea golgheterului celor de la CS Mioveni, Bogdan Rusu. Atacantul de 32 de ani a fost ofertat de formaţia din Bănie şi este aşteptat în curând să se alăture lotului pregătit de Laszlo Balint.

Bogdan Rusu mai are contract până la finalul sezonului care stă să înceapă, astfel, CS Mioveni îl va lăsa să meargă la Universitatea Craiova contra unei sume modice, informează Prosport. În plus, acesta ar putea fi ultimul ”tren” pentru atacantul de 32 de ani ca să ajungă la o echipă importantă.

Vârful de atac a activat mai mult în liga a doua, unde a adunat 188 de meciuri, în care a înscris 71 de goluri. În stagiunea trecută a Ligii 1, Bogdan Rusu a reuşit 9 goluri şi 2 pase de gol în 37 de meciuri în toate competiţiile.

La Universitatea Craiova, Bogdan Rusu va avea o concurenţă acerbă, cu Elvir Koljic, Jovan Markovic şi cu Andrei Ivan, cei care pot evolua pe postul de atacant central din lotul pregătit de Laszlo Balint.

Jovan Markovic, la un pas de transferul la Steaua Roşie Belgrad

Jovan Markovic este la un pas de transferul la Steaua Roşie Belgrad. Atacantul de 21 de ani al Universităţii Craiova şi-ar fi dat acordul să joace pentru fosta câştigătoare a Ligii Campionilor.

Sârbii de la telegraf.rs au dezvăluit că atacantul din Bănie va semna un contract „pe ani mulţi” cu gruparea din Belgrad. „Sportski žurnal” asigură că Marković a bătut deja palma cu Steaua Roşie, în timp ce „Arena Sport” a anunţat şi preţul de transfer: un milion de euro!

Exit mobile version