Universitatea Craiova s-a răzbunat: ce a apărut pe tabela de marcaj în dreptul oaspeților la derby-ul cu FCU Craiova 1948

foto gsp.ro

În fața a peste 9.000 de spectatori, într-o atmosferă sud-americană, cu torțe, artificii și zeci de mesaje ironice, formația antrenată de Laurențiu Reghecampf a obținut a doua victorie stagională în fața rivalei, cu același scor, 2-0.

În partida retur, Universitatea Craiova a fost echipa gazdă pe arena ”Ion Oblemenco” și a folosit momentul pentru o ”răzbunare” pentru cele întâmplate în tur.

Pe tabela de marcaj a stadionului au apărut, în dreptul echipei oaspete, numele ”FCU” și o altă siglă decât cea oficială.

La partida din tur, disputată tot pe cel mai mare stadion din Oltenia, în dreptul echipei oaspete, Universitatea Craiova la acel moment, au apărut numele ”CSU” și sigla clubului sportiv, folosită de clubul patronat de Mihai Rotaru în primii ani, înainte să câștige în instanță marca.

Mesaje ironice în tribune

Cele două galerii, care au oferit câte un spectacol pirotehnic în startul meciului, care a dus la întreruperea jocului timp de 10 minute, s-au ironizat reciproc.

Suporterii Universității Craiova au fișat mesajele: ”V-a demascat botoxatu’ că sunteți asistați, familia Mititelu vă plătește să-i cântați” sau ”Tot în negru, tot mascați, doar așa umblați pe stradă. Obrajii arși de soare și pământul de sub unchii sau greierii din călcâie nu trebuie să se vadă”.

Galeria lui U Craiova 1948 a afișat, potrivit AS.ro, bannere cu mesajele: ”Livin’ la vida moca”, ”Los Platanos din Parcul cu Platani erau mai ultra’ ca voi și nu cereau nici bani” și ”Aveți lexic de canal doar cu papuci, porc și cal”.

Exit mobile version