Universitatea Craiova s-a impus în faţa celor de la CFR, 1-0, şi s-a calificat în optimile Cupei României

universitatea-craiova

foto telekomsport.ro

Universitatea Craiova a învins-o pe CFR Cluj, scor 1-0, în „16”-imile Cupei României. Laurențiu Reghecampf, antrenorul oltenilor, a evidențiat la final faptul că a eliminat cel mai puternic adversar din competiție.

În optimi s-au calificat: Sepsi Sfântu Gheorghe, FC Voluntari, Minaur Baia Mare, FC U Craiova 1948, Rapid Bucureşti. Dunărea Călăraşi, FC Argeş, FC Hermannstadt, Gaz Metan Mediaş, Chindia Târgovişte, Poli Timişoara, FC Buzău, Filiaşi, FCSB, Dinamo şi Universitatea Craiova.

Antrenorul formației CFR Cluj, Dan Petrescu, a pus eliminarea din Cupa României pe seama absențelor din lot.

„Și noi, și Craiova am început cu alte formule față de meciul din campionat. Craiova a început mai bine, a dominat prima repriză, au fost și vreo două-trei ocazii, au marcat și un gol din offside, dar nimic clar.

Echipa noastră a fost improvizată. Am avut două zile de antrenament și am adus jucători de la echipa a doua. Din păcate pentru noi, lipsa unui atacant s-a văzut. Avem 4 atacanți în lot și niciunul nu este pregătit să joace“,

a spus Dan Petrescu.

Principalul obiectiv rămâne câştigarea campionatului

„Principalul obiectiv al nostru rămâne câştigarea campionatului, dar noi nu suntem în faţă, nu arătăm bine, suntem pe locul 9, dar şi Cupa României este un obiectiv important şi trebuie să-i dăm importanţa cuvenită. Mai este un drum lung şi în campionat, dar de la partidă la partidă trebuie să nu mai lăsăm puncte şi să ne câştigăm meciurile”,

a declarat Laurențiu Reghecampf, antrenor Universitatea Craiova.

Pentru Universitatea Craiova urmează meciul cu Dinamo în Liga 1, în etapa cu numărul 10, iar mai apoi derby-ul cu U Craiova 1948, pe 3 octombrie. Echipa lui Reghecampf se află pe locul 9 în Liga 1, cu 13 puncte după 9 etape parcurse.

CFR Cluj urmează să se dueleze cu UTA Arad în Liga 1, iar mai poi duelul din Conference LEague cu Randers. Trupa lui Dan Petrescu e lider în Liga 1, cu 24 de puncte după 9 etape parcurse.

Exit mobile version