Universitatea Craiova riscă să-și piardă unul dintre cei mai importanți jucători. Alți doi jucători pe ”lista neagră”

U-Craiova-Vatajelu

foto prosport.ro

Universitatea Craiova a transferat doi jucători în această iarnă, pe Alexandru Ișfan de la FC Argeș Pitești și pe Gjoko Zajkov de la Vorskla Poltava.

Veștile nu sunt foarte bune, însă, pentru formația din Bănie. Bogdan Vătăjelu a intrat în ultimele şase luni de contract cu Universitatea Craiova, iar negocierile pentru prelungirea înţelegerii nu au dus până acum la continuarea colaborării dintre părţi şi din vară. potrivit prosport.

Bogdan Vătăjelu este unul dintre cei mai vechi fotbalişti ai grupării din Bănie, el fiind transferat de la Metalul Reşiţa în 2014, pentru suma de 250.000 de euro. Cu excepţia a doua sezoane şi jumătate, petrecute în Cehia, la Sparta Praga şi Jablonec, „Vătă” a evoluat în tricoul alb-albastru, pentru care a adunat nu mai puţin de 228 de prezenţe, reuşind 13 goluri şi 16 assist-uri.

Șanse ca Bogdan Vătăjelu să mai continue la Craiova din vară par a fi destul de mici, în momentul de față. În acest moment, fotbalistul poate negocia cu orice club dorește.

Recent, noul antrenor al oltenilor, Eugen Neagoe, l-a desemnat pe Bogdan Vătăjelu cel de-al treilea căpitan al echipei, după Andrei Ivan și Vladimir Screciu. 

Alți doi jucători au bagajele pregătite

Alţi doi jucători din lotul Universităţii Craiova, stoperii Paul Papp şi Valerică Găman, sunt în aceeaşi situaţie cu Bogdan Vătăjelu, ei urmând să-şi încheie contractele în vară şi apoape sigur se vor despărţi de formaţia olteană.

Lotul Ştiinţei este ticsit în acest moment cu fundaşi centrali, după ce a fost adus şi macedoneanul Gjoko Zajkov, Eugen Neagoe avându-i la dispoziţie şi pe Raul Silva, Vladimir Screciu şi Bogdan Mitrea.

Exit mobile version