Universitatea Craiova, pusă pe transferuri înaintea noului sezon. Ce jucători vrea să mai aducă Mihai Rotaru

mihai-rotaru-U-Craiova

foto infofinanciar.ro

Universitatea Craiova a adus doar doi fotbaliști până în momentul de față, însă Mihai Rotaru anunță că oltenii nu au de gând să se oprească aici.

Raul Silva și Ivan Martic sunt fotbaliștii sosiți în această vară la Universitatea Craiova, însă oltenii sunt în discuții cu mai mulți jucători în momentul de față. Mihai Rotaru a numit posturile pe care gruparea din Bănie intenționează să mai transfere și a confirmat interesul echipei sale pentru Bogdan Rusu, atacantul celor de la CS Mioveni.

”Sunt mulțumit de cele două transferuri. Pe Raul Silva l-am dorit de anul trecut. Este greu să aduci jucători cu o anumită cotă în România. Apare și acea declarație că România e pe lista neagră. Se puteau face niște specificări, ca sunt trei cluburi care nu au avut probleme, Sepsi, Farul și Craiova. Trebuie să facem o distincție”

„Noi ne dorim mai multe transferuri. Bogdan Rusu poate fi o variantă. Mai avem discuții cu un atacant. Pe Silva l-am dorit din iarna trecută, dar Braga a preferat să îl dea împrumut la Estoril Praia. Acum am reușit să îl luăm. Suntem mulțumiți. Mai sunt doi atacanți și încă unul de care încercăm să ne apropiem, dar e foarte greu. Un jucător care are cotă așteaptă să prindă un transfer în vestul Europei, Turcia sau Arabia”

„Vrem să aducem un atacant, un fundaș central de picior stâng sau care poate juca în stânga și o bandă, care să poată evolua în ambele părți. Acestea sunt posturile pe care vrem să ne întărim”,

a declarat Mihai Rotaru.

Marea lovitură încercată de Mihai Rotaru

Mihai Rotaru, principalul acționar al celor de la CS Universitatea Craiova, a dezvăluit că Alexandru Mitriță a fost foarte aproape de revenirea în Bănie. 

Alexandru Mitriță a bătut palma cu Al Raed, noul club antrenat de Marius Șumudică în Arabia Saudită. Înaintea acestei oferte, extrema aflată sub contract cu New York City FC avea o înțelegere cu CS Universitatea Craiova. 

„Miercuri, Mitriță era al nostru. Discutasem cu New York pentru un împrumut cu titlu gratuit. Azi trebuia să fie la antrenamente, voiam să fie o surpriză. S-a și antrenat la baza noastră. Era surpriza noastră pentru suporteri”

„Din păcate pentru noi și din fericire pentru el, a venit oferta de la echipa lui Șumudică. E normal ca la un salariu de un milion de euro să aleagă asta. Sunt sigur că în viitorul apropiat va juca la Craiova. Îmi pare rău că l-am ratat”

a spus Mihai Rotaru la Digi Sport.
Exit mobile version