Universitatea Craiova, probleme de lot înainte de meciul cu Rapid. Anunțul antrenorului Ivaylo Petev

Ivaylo-Petev-Craiova-

foto prosport.ro

În etapa a 29-a a campionatului, Universitatea Craiova dispută derby-ul cu Rapid Bucureşti, luni, de la ora 20.00, pe arena „Ion Oblemenco”.

Ivaylo Petev a fost invitat să prefaţeze disputa chiar de Ziua Naţională a Bulgariei şi a declarat că la Universitatea Craiova este o presiune permanentă, care va lua sfârşit abia când se va încheia sezonul, notează digisport.ro.

Universitatea Craiova, probleme de lot înainte de meciul cu Rapid

Oltenii, care au obţinut calificarea în play-off după runda trecută, vor fi lipsiţi de fundaşii laterali Mihai Căpăţână şi Basilio Ndong, ambii suspendaţi.

„Căpăţînă şi Ndong lipsesc, sunt suspendaţi, alte probleme nu avem. Arbitrii sunt pe teren să ajute, nu să ne încurce, dar dacă se va întâmpla, nu va fi prima dată. Cine arată la antrenamente ce îmi doresc e normal să joace, campionatul e lung şi vor juca toţi jucătorii. Sper să fie stadionul cât mai ocupat, plin, dacă se poate, am şi eu prieteni care vin la meci”

a mai spus bulgarul.

Ivaylo Petev se teme de Rapid: ”A investit foarte mult în transferuri”

Cu doar o zi înaintea duelului cu Rapid, Ivaylo Petev a fost prezent la conferința de presă, acolo unde a vorbit de forța echipei din Giulești. 

Chiar dacă a recunoscut că echipa lui Cristiano Bergodi este una foarte puternică, tehnicianul bulgar a anunțat că își dorește toate cele trei puncte. 

”Vom întâlni o echipă bună a campionatului, care a investit foarte mult în transferuri, sper să fie un meci bun. Trebuie să ne îmbunătăţim jocul şi sper să luăm cele 3 puncte”

„Presiunea pentru noi se va termina numai când la lua sfârşit sezonul, nu după ce am intrat în play-off. În ultimele 4 meciuri am jucat bine şi suntem optimişti că vom continua să ne dezvoltăm şi individual şi ca echipă. Sper să arătăm spirit”

„Fiecare echipă are un obiectiv, al nostru este să câştigăm următorul meci, dar mai sunt destule jocuri până la finalul campionatului şi se poate întâmpla orice. Noi visăm să câştigăm fiecare meci, vom vedea în luna mai unde ne vom clasa”

„O să sărbătorim, dacă vom avea ce, la final, acum nu e cazul. Atmosfera la noi a fost mereu bună, indiferent dacă am avut momente grele, dar este normal pentru orice echipă, campionatul e lung, e logic ca după victorii să ne simţim mai bine”

a spus Ivaylo Petev.

Decizia luată de Universitatea Craiova înaintea derby-ului cu Rapid

După cele două victorii consecutive, care au asigurat participarea în play-off pentru al optulea an la rând, Universitatea Craiova se pregăteşte de derby-urile de săptămâna viitoare, cu care va încheia sezonul regulat, pe „Ion Oblemenco”.

Primul dintre ele este cel cu Rapid Bucureşti, luni, la ora 20.00, iar oficialii clubului din Bănie speră să aibă parte de o asistenţă numeroasă.

În acest sens, dar şi pentru că meciul este programat între 1 şi 8 martie, clubul Universitatea Craiova a decis să lase intrarea liberă pentru reprezentantele sexului frumos, informează prosport.ro

Doamnele şi domnişoarele care susţin Ştiinţa şi vor să asiste la meciul cu giuleştenii pot intra gratis, numai pe la porţile 5 de la Peluza Nord şi 11 de la Tribuna a II-a.

„Primăvara începe cu… ȘTIINȚA! Pentru toate doamnele și domnișoarele „alb-albastre”, cel mai frumos mărțișor îl reprezintă prezența în „Vulcan” la derby-ul cu giuleștenii. În semn de respect pentru dragostea pe care ne-au arătat-o de-a lungul anilor, oferim tuturor fanelor Universității Craiova accesul liber la partida cu FC Rapid. Accesul doamnelor și domnișoarelor se va face la porțile 5 (Peluza Nord) și 11 (Tribuna a II-a)”, 

este anunţul Universităţii Craiova.
Exit mobile version