Universitatea Craiova pregătește transferuri de urgență! Ce jucători aduce Mihai Rotaru

Mihai Rotaru

foto telekomsport.ro

Cu o primă parte de campionat slabă, Universitatea Craiova tremură pentru locurile de play-off. Aflați pe 5, oltenii vor să se întărească în această iarnă pentru a salva restul sezonului.

Nu mai puțin de 10 jucători ai oltenilor au fost testați pozitiv, iar echipa se află în pericol de a nu disputa următoarele partide din campionat. Craiova joacă cu Rapid, în prima etapă din 2021.

Mihai Rotaru a vorbit despre țintele Craiovei în această perioadă de mercato, dezvăluind că oltenii urmăresc doar jucători din străinătate, dar nu exclude și un transfer din Liga 1 în caz de nevoie.

„Ne uităm după un fundaș central, după un winger care să joace pe ambele părți. Avem ținte, nu sunt cele vehiculate de presă, nici măcar una, dar să sperăm că putem să le finalizăm. E extrem de dificil în iarnă să aduci jucători, toți sunt sub contract, foarte rar luăm jucători care nu au jucat în ultimele 6 luni pentru că în 90% din cazuri se accidentează, avem această experiență. Din România nu avem ținte, decât dacă o să fim foarte avariați înainte de meciul cu Rapid. Va trebui să luăm din Liga 1, ca să putem disputa meciul, ar fi una dintre soluții”,

a declarat Mihai Rotaru la Sport Total FM.

Marius Constantin, Alex Crețu, Ionut Vînă, Paul Papp, Lyes Houri, Nicușor Bancu, Vladimir Screciu, Elvir Koljic și Mihai Căpățână sunt jucătorii confirmați ca pozitivi din lotul lui Laurențiu Reghecampf, la care se adaugă doi membri ai staffului.

Resemnați la titlu

Mihai Rotaru a vorbit și despre șansele Craiovei de a mai câștiga titlul, dezvăluind că nu mai are nicio speranță ca echipa sa să triumfe în Liga 1.

„Nu mai am speranțe la campionat. Trebuie să considerăm campionatul un capitol închis, printr-o minune se poate redeschide, dar trebuie să fim realiști. Suntem foarte departe, la 25 de puncte. Printr-un concurs de împrejurări s-ar putea să reintrăm ca challengeri în lupta pentru campionat, dar ar fi o minune”,

a mai declarat Rotaru.
Exit mobile version