Universitatea Craiova pierde un jucător de bază înaintea derby-ului cu Rapid. Anunțul oficial al clubului

universitatea-craiova

foto playsport.ro

Laszlo Balint, antrenorul celor de la Universitatea Craiova, a dezvăluit că brazilianul Gustavo a plecat de la echipă și nu va putea fi folosit în derby-ul cu Rapid.

În derby-ul etapei a 3-a a Superligii, Universitatea Craiova întâlneşte Rapid Bucureşti, duminică, de la ora 20.15, pe stadionul „Ion Oblemenco”.

Formaţia din Bănie nu are nicio victorie până acum în campionat, dar vine după calificarea în turul 3 preliminar al Conference League, în timp ce giuleştenii au un moral excelent după succesul de pe teren propriu într-un alt derby, cu FCSB, scor 2-0.

Gustavo va juca în prima ligă din Iran

Mijlocașul brazilian Gustavo s-a transferat la echipa iraniană Tractor FC. Universitatea Craiova va încasa aproximativ 200.000 de euro în schimbul lui Gustavo, potrivit ProSport.

„Cubul Universitatea Craiova anunță faptul că brazilianul Gustavo a fost transferat la formația Tractor FC din Iran. Îi mulțumim lui Gusti pentru modul în care a apărat blazonul Științei și îi dorim mult succes în continuare!”

se arată în comunicatul clubului.

Gustavo a avut un debut de sezon excelent, reușind două goluri și o pasă decisivă în patru apariții pentru gruparea olteană.

Laszlo Balint are probleme de lot înaintea meciului cu giuleștenii. Nicușor Bancu și Mateiu sunt suspendați, Vînă și Nistor sunt excluși din lot, în timp ce nou-venitul Rivaldinho nu are încă drept de joc. Vestea bună e că Balint se va putea baza pe Sergiu Hanca.

Exit mobile version